Krájení single shot samplů - automat

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Krájení single shot samplů - automat

Příspěvek od a.tom.x » 11 říj 2008 14:08

Prodal jsem pár synthů a zůstaly mi v PC samply bicích (dlouhý sampl, kde jsou v intervalech za sebou samply jednotlivých single shot bicích). Existuje něco co by vzalo dlouhý sampl a "nakrájelo ho" automaticky na jednotlivé kousky (něco co kdysi dělal Recycle) a uložilo jako samostatné wavy ... nebo dokonce z toho udělalo nějakou drummapu (rozložilo po klapkách na klávesnici)... to už chci asi moc ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 říj 2008 14:24

zkus liveslice vsti - dela to vse realtime v ramci DAW, i to rozlozeni na klavesy.

jinak offline recycle to dela dodnes.

kontakt v posledni verzi umi rozkrajet sampl a nasledne umozni mysi drag&drop stylem pretahnout vytvorenej MIDI part do DAW, kterej prehrava danou rozsekanou smycku po krajiccich.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 11 říj 2008 15:20

Recycle bude nejlepší, existuje nějaká freeware varianta?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 říj 2008 20:12

wavelab nemas? ten to samozrejme vie, ovsem len po fazu ulozenia wavov. namapovat musis sam
menu tools (alebo ctrl T) a dalej split at beats, atakdalej. jednoduchy carodejnik so spustou nastaveni, pre cloveka co so zvukom robi, hracka

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 12 říj 2008 00:08

Mam wavelab nejakou lite verzi, podivam se ;) ... ale asi nakonec koupim ten Recycle
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 říj 2008 00:19

ono ten wavelab to vie sekat aj podla ticha, podla rucne nahodenych markerov, ekvidistancne (kaznych n-sekund atd)... a samozrejme zbehne ti aj cely adresar v davke, nie len jeden subor. to neviem ci bude recycle vediet
na druhej strane v nom vyrobis .rex subory a tie natiahne kdejaky sampler, takze to ani teoreticky nemusis sekat

Odpovědět