levny multitrack co zvladne 13 vstupu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

levny multitrack co zvladne 13 vstupu

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 15:24

Ahoj,

kamarad by potreboval nahravat do PCcka 13 radiovych frekvenci naraz a ted resi, jaky SW na to pouzit. V podstate nic jinyho nez to simultanni nahravani z 13 vstupu nepotrebuje, ale problem je, ze ke kartam pribalene verze SW (treba Cubase LE) umi pouze 8 vstupu naraz. Nevite nekdo o necem levnem, pripadne zadarmo ? (Amorph mi doporucil zkusit Kristal, ktery pise ze "16 audio tracks", ale otazka je, jestli to dokaze najednou nahravat). Diky

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 30 dub 2007 17:09

ardour?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 17:35

Zapomnel jsem podotknout, ze to ma byt pro woknous. Jinak by byl Ardour jasna volba.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 30 dub 2007 17:40

Pokud vím, tak nějakej port existuje. Nikdy jsem ale nezkoušel. Mimochodem, audacity multitrack neumí?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 17:52

Port jsem nenasel. Audacity multitrack umi, ale spis bych potreboval nejake prakticke zkusenosti nekoho, kdo to pouzil. Taky je otazka, jak se to chova s WDM drivery (nevypada to na podporu ASIO).

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 30 dub 2007 18:03

A z čeho bude vůbec ty streamy tahat? Z nějaké zvukovky nebo po síti?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 18:08

Ctirad: ze zvukovky.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 30 dub 2007 19:08

Mmmno samoyrejme ye na kaydz aplikaci to bude jinz ale mam yakaynika ci audacitz pouyiva normalne na praci (nataci vlakovz a letistni hlaseni) a rikal mi ze je s tim softem ycela spokojenej.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 19:24

safa: to jo, ja uz do nej taky tocil, ale jednu stopu a pres alsu.

Cheesetor
Příspěvky: 84
Registrován: 24 úno 2003 19:05

Příspěvek od Cheesetor » 01 kvě 2007 09:14

Co zkusit najit Traction? Mel sem to zapnuty pred lety na hodinu a kolik toho nahraje soucasne to nevim, ale bylo to velice usporne na CPU a ta jednicka byla na konci svy kariery zadarmo - nakonec i ta dvojka za penize je dost levna a mela by umet vic nez 8 vstupu.
Obrázek

Odpovědět