Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s VST pluginem Pantheon reverbem v linuxu, který je přibalen ke kartě Lexicon Alpha? Respektive zda-li se dá použít VST pantheon reverb v linuxu.
Díky
MB
Lexicon Pantheon reverb vs. Linux?
Re: Lexicon Pantheon reverb vs. Linux?
ak je to len jednoduche dll a nepouziva registre, tak na pravdepodobne ano... zarucene to ale nie je, niektore vst robia zahadne problemy
samozrejme pod wine, pokud vubec...
Konkrétně se tedy a především zajímám o využití v Ardoure ... Umělé Wine prostředí se mi používat moc nechce. Proto mě zajímá, zda to již právě někdo nezkoušel.Kermitak píše:samozrejme pod wine, pokud vubec...
bez wine to nepojde, je to win binarka... ardour podporuje len nativne linux vst a tych je minimum, navyse musis skompilovat specialnu verziu ardouru, ta ktoru najdes v kazdom repe, je bez vst podpory, kedze vst sdk nie GNU
Chápu. S pluginama v Linuxu (Ardour) zkušenosti zatím nemám, takže zkusím možnosti, které se mi nabídnou. Snad se mi povede rozběhat alespoň něco. Připadá mi škoda nevyužít ten Pantheon reverb, když už jsem ho dostal k té kartě, ale zase tolik na tom nelpím a pokud se mi naskytne jiný reverb plugin, který je podporován aplikací Ardour(která mě dost zajímá), tak je vše v pořádku a využiji ten.kexik píše:bez wine to nepojde, je to win binarka... ardour podporuje len nativne linux vst a tych je minimum, navyse musis skompilovat specialnu verziu ardouru, ta ktoru najdes v kazdom repe, je bez vst podpory, kedze vst sdk nie GNU