LuSH synth - konecne
Re: LuSH synth - konecne
Vypadá to dobře, teda i zní pokud můžu v tuto noční hodinu posoudit. Jsem zvědav na cenu.
tak moznosti to ma asi velke, ale kdyz soudim jen z ukazek, tak me to zvukove zas nejak moc neoslovilo. Mam z toho mozna podobnej pocit, jako treba pred lety z Propheta 8 - docela pevnej pruraznej zvuk, ale bohuzel trochu sterilni a nudnej a je v nem pro me nejaka neprijemna tvrdost. Coz neznamena, ze se neda ve spouste pripadu s uspechem pouzit. Ale vlastne myslim, ze tak nejak hodne podobne mi hraje NI Massive:)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
- ReaktoplazmAR
We'd would like to announce that a long-awaited synthesizer
LuSH-101 is about to be released. Release date is planned on
Thursday, October 18th, 2012 10:10:10 AM GMT+1 (CET).
Retail price is going to be 149 EUR / 199 USD / 119 GBP.
Discount coupon codes will be prepared for our loyal customers
and information about this will be available soon.
..mne sa to zdá trochu moc ..

Sleva pro registrované uživatele starších věcí je 20%...ReaktoplazmAR píše:We'd would like to announce that a long-awaited synthesizer
Čekal jsem víc...
vela ?? za synth s takym zvukom vela ?? sylenth stoji viac... a kopa dalsich vsti ... podla mna to nieje drahe, ta cena je adekvantna... podla ukazok to ma impresivne siroku skalu zvukov...
zvuk bez pripominek, ovladani mi sedi trosinku min, ale v pohode. ale to, jakym zpusobem si to rika o vykon z procesoru, to povazuju za velkou divokost a je to duvod, proc si to urcite nekoupim. popravde u syntaku, kterej zacali vyvijet pred x lety jsem cekal optimalizovanejsi kod
i kdyz mozna je to dan zvuk - zas tak dobre to nedokazu posoudit. fakt je, ze diva taky docela zere, i kdyz jestli si dobre pamatuju, taky po prvnim releasu optimalizovali kod s vyraznym efektem na zatizeni procesoru.
jinak kdyby nekdo chtel kupon na slevu 10%, davam svuj k dispozici. ja ted rozhodne nakup nezamejslim a kupon plati jen do konce listopadu.

jinak kdyby nekdo chtel kupon na slevu 10%, davam svuj k dispozici. ja ted rozhodne nakup nezamejslim a kupon plati jen do konce listopadu.
Na JRRshop nyní do 22.11. za 49,9 USD. CPU to žere stále hodně i při podpoře vícejádra.