massive - midi learn

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Tom Šen

massive - midi learn

Příspěvek od Tom Šen »

Ahoj, nevím jestli se to tady už řešilo, pokud ano, tak se omlouvám.

Když si namapuji určité parametry (cut off, resonance atd...) v massive z mého midikontroleru přes midilearn - jde to nějak uložit, abych to nemusel dělat pokaždé když spustím massive?

Nějak jsem na to nedošel... :D

díky moc za radu,
ahoj
Tom

biscuit

Re: massive - midi learn

Příspěvek od biscuit »

Ano ale je to vec kontroleru. Nastaveni jdou vetsinou ukladat. Vetsina jich ma urcite i nejaky pc editor. Taky lze na webu vyrobce casto stahnout uz namapovany "presety".

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Tom Šen píše:Ahoj, nevím jestli se to tady už řešilo, pokud ano, tak se omlouvám.

Když si namapuji určité parametry (cut off, resonance atd...) v massive z mého midikontroleru přes midilearn - jde to nějak uložit, abych to nemusel dělat pokaždé když spustím massive?

díky moc za radu,
ahoj
Tom
tohle by mel ulozit daw v ramci ulozeni projektu. aspon mne to tak funguje. synth si ulozenim projektu zapamatuje, ze urcity midi CC bylo prirazeny k parametru X. potom je samozrejme dulezity, aby stejnej fyzickej knob posilal data vzdycky na stejnym midi cc, ale tak se snad chova kazdej kontroler, pokud ho sam mezitim nepreprogramujes. alespon v cubendu takhle funguju.

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Brooklyn / juanita juarez píše:
Tom Šen píše:Ahoj, nevím jestli se to tady už řešilo, pokud ano, tak se omlouvám.

díky moc za radu,
ahoj
Tom
tohle by mel ulozit daw v ramci ulozeni projektu. aspon mne to tak funguje. synth si ulozenim projektu zapamatuje, ze urcity midi CC bylo prirazeny k parametru X. potom je samozrejme dulezity, aby stejnej fyzickej knob posilal data vzdycky na stejnym midi cc, ale tak se snad chova kazdej kontroler, pokud ho sam mezitim nepreprogramujes. alespon v cubendu takhle funguju.
Brooklyn / juanita juarez: zkousel jsem to v ramci stand alone...ale v ramci DAW to funguje, jak pises, a to je pro me dulezite...takze vyreseno...diky moc, ahoj

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ale az si otevres massive v dalsim projektu, tak jsi tam, kdes byl ;)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mas myslim dve moznosti. bud to co jsem uz psal - coz neni nijak tezky, alespon u edirolu, kterej mam ja. nebo vyuzit vlastnosti, kterou popsal brooklyn. tzn. vytvorit si template project, ve kterym budes mit nactenej uz "naucenej" massive. problem by pak asi nastal s dalsi instanci syntaku. proto je to namapovani kontroleru asi lepsi varianta.

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

biscuit: díky moc, už jsem to začal zkoušet (udělat šablonu) a funguje to - našel jsem na youtube i nějaký tutorial. tak díky moc za rady, ahoj, ať se daří, tom

Odpovědět