Když si namapuji určité parametry (cut off, resonance atd...) v massive z mého midikontroleru přes midilearn - jde to nějak uložit, abych to nemusel dělat pokaždé když spustím massive?
Nějak jsem na to nedošel...

díky moc za radu,
ahoj
Tom
tohle by mel ulozit daw v ramci ulozeni projektu. aspon mne to tak funguje. synth si ulozenim projektu zapamatuje, ze urcity midi CC bylo prirazeny k parametru X. potom je samozrejme dulezity, aby stejnej fyzickej knob posilal data vzdycky na stejnym midi cc, ale tak se snad chova kazdej kontroler, pokud ho sam mezitim nepreprogramujes. alespon v cubendu takhle funguju.Tom Šen píše:Ahoj, nevím jestli se to tady už řešilo, pokud ano, tak se omlouvám.
Když si namapuji určité parametry (cut off, resonance atd...) v massive z mého midikontroleru přes midilearn - jde to nějak uložit, abych to nemusel dělat pokaždé když spustím massive?
Nějak jsem na to nedošel...![]()
díky moc za radu,
ahoj
Tom
Brooklyn / juanita juarez: zkousel jsem to v ramci stand alone...ale v ramci DAW to funguje, jak pises, a to je pro me dulezite...takze vyreseno...diky moc, ahojBrooklyn / juanita juarez píše:tohle by mel ulozit daw v ramci ulozeni projektu. aspon mne to tak funguje. synth si ulozenim projektu zapamatuje, ze urcity midi CC bylo prirazeny k parametru X. potom je samozrejme dulezity, aby stejnej fyzickej knob posilal data vzdycky na stejnym midi cc, ale tak se snad chova kazdej kontroler, pokud ho sam mezitim nepreprogramujes. alespon v cubendu takhle funguju.Tom Šen píše:Ahoj, nevím jestli se to tady už řešilo, pokud ano, tak se omlouvám.
Nějak jsem na to nedošel...![]()
díky moc za radu,
ahoj
Tom