Melda plugins - zkušenosti?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
mario.severin

Melda plugins - zkušenosti?

Příspěvek od mario.severin »

Obrázek

http://www.meldaproduction.com/plugins/

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmato pluginama. Slyšel jsem na ně vcelku chválu, ale skoro žádné recenze.

Do konce dubna mají 50% discount na jejich bundles a 25% na jednotlivy efekty, tak by to mohl být dobrý tip na kup :)

c9000

Re: Melda plugins - zkušenosti?

Příspěvek od c9000 »

už to druhý večer testuji,
je to dost dobrý, minimálně ty jejich věci na stereo umí udělat opravdu hodně. Někdy to zní tak nějak jedovatě ostře a kristalizačně ale má to spoustu nastavení , konkrétně plugin stereo procesor.
Naposledy upravil(a) c9000 dne 21 lis 2010 10:33, celkem upraveno 1 x.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

No skusal som aj ja, ale ako c9000 pise, jedovaty a ostry zvuk. Limiter aspon mne prisiel uplne neprirodzeny, pocket limiter znie krajsie. A nie tak surovy. Jedine co ma zaujalo boli eq ale i tak by som nemenil za apeq :-)

c9000

Příspěvek od c9000 »

Chce to s tím trochu laborovat, oni maj třebas ty presety takový nanic ale určitě ty věci fungujou.
Jinak na apEQ to samo nemá, taky ho mám jako oblíbenej master EQ. :wink:

md3

Příspěvek od md3 »

:shock: Jestli za těma pluginama opravdu stojí nějaký Čech nebo český tým, tak moje vlastenectví momentálně vzrostlo z 5 na 80 %! :) Podporou VST3 a Win64 se dneska může chlubit jen pár firem na světě ... Když jsem hledal tremolo, tak lepší než od Meldaproduction jsem nenašel; opravdu hodně možností v nastavení. I když čistota / jemnost zpracování by se určitě vylepšovat dala, tak všechna čest a sláva.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

vidím to na ten MCreative bandl, ty ostatní mě moc nepřesvědčily...zatím

vras

Příspěvek od vras »

Podporou VST3 a Win64 se dneska může chlubit jen pár firem na světě ...
Neni az tak pravda, tech win64 pluginu docela pribyva, zalezi jak se k tomu dany vyrobce stavi, ale zvlaste u native pluginu, pokud jsou programatorsky napsany slusne, nebude prepis nic komplikovaneho a je to jen otazka relativne kratkeho casu. Udelat podporu pro VST3 nebo win64 apod. opravdu neni nic, co by bylo hodno nejakeho zvlasniho obdivu. Oproti tomu navrhnout algoritmus pluginu tak, aby byl zvukove zajimavy, to je skutecna veda.

Odpovědět