Midi edit plugin s funkci Ctrl+C, Ctrl+V (pro Cubase)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Vuid

Midi edit plugin s funkci Ctrl+C, Ctrl+V (pro Cubase)

Příspěvek od Vuid »

Ahoj vsem,
Asi tusite o co mi jde - chci pouzit cast nejake stopy z midi souboru v Cubase.
Samozrejme muzu celej .mid importovat a pak windows schranku normalne pouzit, ale to mi prijde zbytecne slozite...
Marne hledam plugin nebo standalone aplikaci (nejlip free), ktery by nacetl a zobrazil .mid po stopach a ja nektere noty pres schranku nakopiroval do midi stopy v cubase.
Diky predem za tipy!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

neviem ci ti uplne dobre rozumiem .. to predsa mozes robit rovno v cubase .. kde mas problem ?

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Pytkin píše:neviem ci ti uplne dobre rozumiem .. to predsa mozes robit rovno v cubase .. kde mas problem ?
Jasne ze to muzu delat primo v cubase, taky jsem to psal.
Prijde mi to ale neprakticky nacpat do projektu midi stopy ktery tam nechci a zas je mazat kdyz potrebuju jen par tonu...
Daleko lepsi (rychlejsi, jednodussi) se mi zda moznost otevrit midi soubor v jinem programu a pres schranku cast stopy prenyst do cubase.

Puf

Příspěvek od Puf »

Vsak v Cubase muzes mit otevrenych nekolik projektu zaroven a pak mezi nema prepinat (kopirovat jednotlive midi tracky mezi nema muzes taky) tak kde je problem ?
Naposledy upravil(a) Puf dne 05 bře 2006 13:40, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

presne tak .. MIDI file otvor do noveho okna .. a prenes len to co potrebujes ..

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Ja vim ze to jde importem do cubase, to mi nemusite rikat.
Nevyhody:
-Bud zasvinim stavajici projekt, nebo musim zalozit novej (chvili trva)
-Import (chvili trva)
-Disolve parts, pripadne dalsi editace.
-Smazat, import dalsiho midi souboru.

Ja bych proste chtel rychle prohlizet midi soubory v nejakym special midi editoru a to co se mi momentalne hodi do projektu tam pres schranku nakopirovat.
Uz prosim nepiste ze mi k tomu staci cubase...

Puf

Příspěvek od Puf »

Tak pouzivej ABLETON LIVE ten to tusim umi !

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Puf píše:Tak pouzivej ABLETON LIVE ten to tusim umi !
Smarja, to je ale rada:) Pouzivej si ho sam, muzu ti dat lite verzi zadarmo.

kexik

Příspěvek od kexik »

Vuid: sorry ale pripadas mi ako masiar co nechce pouzivat noz lebo mu pride prilis ostry... nove okno v cubase a hotovo
alebo pouzi iny host, nielen Live, aj FL vie vybrat ktory kanal z .mid vlozit do piano roll okna ;)
neverim ze sa najdu dve midi aplikacie ktore budu mat kompatibilny clipboard, i ked samotne midi by malo byt jednoduche ascii

Puf

Příspěvek od Puf »

Ja pouzivam NUENDO a delam to tak jak sem napsal poprve a vubec nechapu k cemu by mne takovej soft kterej ty pozadujes byl (jestli bych tim usetril 1min zas tak linej nejsem) ? Ja delam vlastni muziku a ne skladacku (puzzle) z MID souboru .

Vuid

Příspěvek od Vuid »

kexik píše:Vuid: sorry ale pripadas mi ako masiar co nechce pouzivat noz lebo mu pride prilis ostry... nove okno v cubase a hotovo
alebo pouzi iny host, nielen Live, aj FL vie vybrat ktory kanal z .mid vlozit do piano roll okna ;)
neverim ze sa najdu dve midi aplikacie ktore budu mat kompatibilny clipboard, i ked samotne midi by malo byt jednoduche ascii
Cekal jsem ze s kopirovanim pres clipboard bude problem:( Nezbyva nez import v cubase.
Uz se nedivim ze nemuzu nic najit, dik.
Masiar nie som, lebo som vegetarian:)

Odpovědět