Midi edit plugin s funkci Ctrl+C, Ctrl+V (pro Cubase)
Midi edit plugin s funkci Ctrl+C, Ctrl+V (pro Cubase)
Ahoj vsem,
Asi tusite o co mi jde - chci pouzit cast nejake stopy z midi souboru v Cubase.
Samozrejme muzu celej .mid importovat a pak windows schranku normalne pouzit, ale to mi prijde zbytecne slozite...
Marne hledam plugin nebo standalone aplikaci (nejlip free), ktery by nacetl a zobrazil .mid po stopach a ja nektere noty pres schranku nakopiroval do midi stopy v cubase.
Diky predem za tipy!
Asi tusite o co mi jde - chci pouzit cast nejake stopy z midi souboru v Cubase.
Samozrejme muzu celej .mid importovat a pak windows schranku normalne pouzit, ale to mi prijde zbytecne slozite...
Marne hledam plugin nebo standalone aplikaci (nejlip free), ktery by nacetl a zobrazil .mid po stopach a ja nektere noty pres schranku nakopiroval do midi stopy v cubase.
Diky predem za tipy!
Jasne ze to muzu delat primo v cubase, taky jsem to psal.Pytkin píše:neviem ci ti uplne dobre rozumiem .. to predsa mozes robit rovno v cubase .. kde mas problem ?
Prijde mi to ale neprakticky nacpat do projektu midi stopy ktery tam nechci a zas je mazat kdyz potrebuju jen par tonu...
Daleko lepsi (rychlejsi, jednodussi) se mi zda moznost otevrit midi soubor v jinem programu a pres schranku cast stopy prenyst do cubase.
Ja vim ze to jde importem do cubase, to mi nemusite rikat.
Nevyhody:
-Bud zasvinim stavajici projekt, nebo musim zalozit novej (chvili trva)
-Import (chvili trva)
-Disolve parts, pripadne dalsi editace.
-Smazat, import dalsiho midi souboru.
Ja bych proste chtel rychle prohlizet midi soubory v nejakym special midi editoru a to co se mi momentalne hodi do projektu tam pres schranku nakopirovat.
Uz prosim nepiste ze mi k tomu staci cubase...
Nevyhody:
-Bud zasvinim stavajici projekt, nebo musim zalozit novej (chvili trva)
-Import (chvili trva)
-Disolve parts, pripadne dalsi editace.
-Smazat, import dalsiho midi souboru.
Ja bych proste chtel rychle prohlizet midi soubory v nejakym special midi editoru a to co se mi momentalne hodi do projektu tam pres schranku nakopirovat.
Uz prosim nepiste ze mi k tomu staci cubase...
Vuid: sorry ale pripadas mi ako masiar co nechce pouzivat noz lebo mu pride prilis ostry... nove okno v cubase a hotovo
alebo pouzi iny host, nielen Live, aj FL vie vybrat ktory kanal z .mid vlozit do piano roll okna
neverim ze sa najdu dve midi aplikacie ktore budu mat kompatibilny clipboard, i ked samotne midi by malo byt jednoduche ascii
alebo pouzi iny host, nielen Live, aj FL vie vybrat ktory kanal z .mid vlozit do piano roll okna

neverim ze sa najdu dve midi aplikacie ktore budu mat kompatibilny clipboard, i ked samotne midi by malo byt jednoduche ascii
Cekal jsem ze s kopirovanim pres clipboard bude problem:( Nezbyva nez import v cubase.kexik píše:Vuid: sorry ale pripadas mi ako masiar co nechce pouzivat noz lebo mu pride prilis ostry... nove okno v cubase a hotovo
Uz se nedivim ze nemuzu nic najit, dik.
Masiar nie som, lebo som vegetarian:)