zacal som sa trosku hrabat v synthmakeri a nasiel som jednu peknu aplikaciu, ide o midi kontroler pre ableton spraveny pre touchscreen obrazovky .. mozno to niekoho z tunajsich abletonistov zaujme
NO hlavn%u11b se to ani neda s tech stranek stahnout a celkove to na me pusobi krapet nedomyslene a vcelku na prd. Dokonce mi z tech fotek prijde, ze si tam clovek nemuze nastrkat vlastni tlacitka a funkce. Jen ty prednastavene. A ani tam nejsou vysvetlene..co kery dela.
How many touches are supported?
MonoTouchLive supports single touch due to the way that standard touch screens work.
With special configuration, running on Macs using Parallel Desktop software, you can make two touches in Ableton Live at the same time, one touch from the LCD touch screen and the other from your mouse.
A celkove je myslim lepsi mit hardware kontroler, precejen kdyz chci rychle posunout fader z nuly do maxima, tak do nej "prudceji drcnu", ale tady by se asi musela prstem projet draha cela.
Sonority píše:
A celkove je myslim lepsi mit hardware kontroler, precejen kdyz chci rychle posunout fader z nuly do maxima, tak do nej "prudceji drcnu", ale tady by se asi musela prstem projet draha cela.
Kdyz je to touch screen tak se snad jen dotknes na tom miste, kde by jsi ten fader chtel mit a mas ho tam...
jasne.. to mas to iste ako ked kliknes .. v pripade ze by bol multitouchscreen je to jednoznacne lepsie riesenie ako HW .. takto ale ... pekna hracka ale nic viac ako hracka ...
jenze pri tom dotknuti primo v maximu bych nemohl projet tu drahu faderu, asi by to skocilo z nuly do maxima za nula casu. Je to detail, ale ten zvuk zní proste jinak, neni tam ten nabeh.