midi kontroler pre ableton/touchscreen

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

midi kontroler pre ableton/touchscreen

Příspěvek od dendy » 03 lis 2007 14:21

zacal som sa trosku hrabat v synthmakeri a nasiel som jednu peknu aplikaciu, ide o midi kontroler pre ableton spraveny pre touchscreen obrazovky .. mozno to niekoho z tunajsich abletonistov zaujme :)

http://www.monotouchlive.com/
Obrázek

Unique
Příspěvky: 50
Registrován: 26 srp 2004 23:26

Příspěvek od Unique » 03 lis 2007 21:08

Ak sa nemylim, klasicky touchscreen podporuje dotyk len jedneho prsta, cim to podla mna straca vyznam... opravte ma, ak sa mylim..

Sonority
Příspěvky: 209
Registrován: 06 led 2005 11:50

Příspěvek od Sonority » 03 lis 2007 23:00

NO hlavn%u11b se to ani neda s tech stranek stahnout a celkove to na me pusobi krapet nedomyslene a vcelku na prd. Dokonce mi z tech fotek prijde, ze si tam clovek nemuze nastrkat vlastni tlacitka a funkce. Jen ty prednastavene. A ani tam nejsou vysvetlene..co kery dela.

How many touches are supported?
MonoTouchLive supports single touch due to the way that standard touch screens work.

With special configuration, running on Macs using Parallel Desktop software, you can make two touches in Ableton Live at the same time, one touch from the LCD touch screen and the other from your mouse.

A celkove je myslim lepsi mit hardware kontroler, precejen kdyz chci rychle posunout fader z nuly do maxima, tak do nej "prudceji drcnu", ale tady by se asi musela prstem projet draha cela.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 04 lis 2007 11:11

nj... to ma vobec nenapadlo s tym obmedzenim touchscreenu :-)) v tom pripade je to sice pekne vyzerajuca ale viac menej v praxi nepouzitelna hracka :-))

kazz
Příspěvky: 8
Registrován: 02 zář 2004 21:38

Příspěvek od kazz » 04 lis 2007 11:36

Sonority píše: A celkove je myslim lepsi mit hardware kontroler, precejen kdyz chci rychle posunout fader z nuly do maxima, tak do nej "prudceji drcnu", ale tady by se asi musela prstem projet draha cela.
Kdyz je to touch screen tak se snad jen dotknes na tom miste, kde by jsi ten fader chtel mit a mas ho tam...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 04 lis 2007 11:39

jasne.. to mas to iste ako ked kliknes .. v pripade ze by bol multitouchscreen je to jednoznacne lepsie riesenie ako HW .. takto ale ... pekna hracka ale nic viac ako hracka ...

kazz
Příspěvky: 8
Registrován: 02 zář 2004 21:38

Příspěvek od kazz » 04 lis 2007 11:49

no kdyz bys chtel mit muti touch, tak si to by sis musel koupit
http://www.jazzmutant.com/lemur_overview.php . to je jiny kafe.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 04 lis 2007 12:03

no to je huste :-)
ale ta cena.. v klangfarbe 2.299 EUR ...

Sonority
Příspěvky: 209
Registrován: 06 led 2005 11:50

Příspěvek od Sonority » 04 lis 2007 12:56

jenze pri tom dotknuti primo v maximu bych nemohl projet tu drahu faderu, asi by to skocilo z nuly do maxima za nula casu. Je to detail, ale ten zvuk zní proste jinak, neni tam ten nabeh.

Odpovědět