Miroslav Philharmonik

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Miroslav Philharmonik

Příspěvek od Petr_Macháně » 16 čer 2007 23:48

Znáte tento soft? http://www.philharmonik.com/

Nejak jsem si ho stahl a musim rict ze zvuky praskají, jsou prerusovane, nevim jestli to je nastavenim nebo jsou blbě nahrané. Každopádně jsem tam nenašel žádnout časovou osu a tak mě vrtá hlavou, zda vůbec lze něco složit.

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 16 čer 2007 23:56

Jakou časovou osu? Philharmonic je plug-in.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 17 čer 2007 01:03

Ale jo, nekdy neco slozit jde.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 17 čer 2007 02:04

Petre, to co nazyvas casovou osou- musis natukat nejaky noty v sekvenceru, takovyty carky co znazornujou tony a jejich dylku a silu a ty ovladaj ten philharmonik.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 17 čer 2007 06:48

Nejak jsem si ho stahl a musim rict ze zvuky praskají, jsou prerusovane, nevim jestli to je nastavenim nebo jsou blbě nahrané. Každopádně jsem tam nenašel žádnout časovou osu a tak mě vrtá hlavou, zda vůbec lze něco složit.


sakryš - o co jde?

zvuky nepraskají a nejsou přerušované - určitě nejsou blbě nahrané.a co to je ta časová osa taky nechápu.
a mimochodem - vždycky jde něco složit. :mrgreen:
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 17 čer 2007 12:29

tohle uz je konecna :cry:

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 17 čer 2007 13:07

ja se neptam uz jak se sklada nebo jesi se da neco slozit, me zas blbě chapete, ptal sem se jen jestli stimdle pluginem jde neco slozit primo vnem, a asi nejde pac sme nikde nenasel casovou osu kam je mozne zapsat midi, takze to asi otevrit v cubase nebo tak

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 17 čer 2007 13:28

Jde asi o to, že si někdo ukradnul nějakej blbej crack a neví na co jsou pluginy ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 17 čer 2007 15:59

no ja vim na co sou pluginy, ty sou od toho aby se pomoci nejakeho softu otevreli a rozsirili tak jeho schopnosti takze ok, muze te to smazat:D

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 17 čer 2007 16:23

Cyril píše:Petre, to co nazyvas casovou osou- musis natukat nejaky noty v sekvenceru, takovyty carky co znazornujou tony a jejich dylku a silu a ty ovladaj ten philharmonik.
Obrázek

Odpovědět