Předem se omlouvám páč to neumím ani pořádně nazvat...Ale je to jedna z vychytávek v Ni massive kde je možný nakreslit myškou průběh pověsit ho na filtr a podle toho se moduluje obálka signálu (nebo tak něják to bude ).Problém je v tom že mi massive neběhá respektive funguje ale tak měsíc pak se neco nenávratně po**** a už nepomůže nic než reinstall tak právě sháním nějáký podobný FX který by v tohle mohl massive zastoupit.Jeslti jste nepochopili oč jde (jako že se ani nedivím) tak tu je video kde to předvádí subfocus je na to záběr od 3:20.
www.midiplugins.com
tam urcite najdes par vst, ktore sa chovaju ako LFO, ktory ovlada CC a tym padom tym ide ovladat hocaky parameter, napriklad cutoff filtra. to pre pripad ze chces nieco periodicke. inak to samo poriesis automatizaciou
sveho casu jsem mel v oblibe Steinberg D'cota. Je to synt a je tam taky kresleni. Nevim uz jestli se ty maluvky daji pouzivat jako obalka nebo waveshape, mozna oboje. http://www.kvraudio.com/get/365.html
ako, neviem ci radit syntaky je to prave co toxin potrebuje. syntakov s obalkami je jak dreva v lese, viz rhino, zebra, sytrus, atd atd. mal som za to ze ide o ovladanie filtra zaveseneho na externe audio
Kexik:
Na ty synty taky kouknu syntrus mi nikdy moc nesedl zebru tu mám ale ještě jsem se k ní detailně nedostal rhino vyzkouším ale především jsem nezdůraznil že mi jde o modulaci bassy a synťáků co by měly fakt dobrej spodek je dost málo...
zatím zkouším ten kontakt a ten vypadá fakt dost slibně sice je to krapet složitější záležitost ale časem se mi to určitě dostane do ruky...
tak ono sytrus aj zebra su uz vyssi divci... zlozity syntak sa neda ovladat jednoducho. dobre basy maju konkretne tieto dva oba ( v tom zakladnom vyzname, ze ked zabehnes na nizsie noty, nestraca zvuk na basoch tlak, ako trebars na niektorych NI produktoch, samozrejme musis naklikat zvuk ktory principialne dobry bas mat moze, ked dostanes vlnu, ktora nema ziadne rms, dobry bas to nebude nikdy)