Ahoj, měl bych dotaz... Existuje nějakej standalone sw nebo nějakej vst plugin na streamování na net? Poslední dobou mám fofry a hodilo by se mi, kdybych mohl při míchání nechat běžet stream a při tom rovnou komunikoval s klientem skrze skype. Nebo to snad umí skype sám? Já už bych si to nějak předmíchnul na tu komunikaci...
Na macovi na tohle používám v Pro Tools Source Connect, což je RTAS plug in, kterej chodí suprově. Ale ten se mi teď nehodí. Lze nějak snadno udělat stream toho co leze do line-in na nějakou adresu na webu?
Hosting kdyžtak mám. Jaký služby jsou k tomu potřeba?
Stačí kvalita stereo 128 kb/s.
Mp3 stream na mix
no sak zapoj zvuk priamo do skype.. ja som takto pocuval s kamosom moje mp3, nadviazali sme spojenie a on pocuval moj media player..
alebo ako pises budes to posielat do line-in alebo microfonu.. na jeho strane to bude vyliezat ako keby si do toho hovoril...
vo win mixe som dal ako input All Source alebo ako sa to volalo.. a vtedy posielal vsetko co hralo v PC
alebo ako pises budes to posielat do line-in alebo microfonu.. na jeho strane to bude vyliezat ako keby si do toho hovoril...
vo win mixe som dal ako input All Source alebo ako sa to volalo.. a vtedy posielal vsetko co hralo v PC
-
- Profesionál
Jde to se skypem? No tak to je skvělý. Ozkouším. Díky.EXCOM píše:no sak zapoj zvuk priamo do skype.. ja som takto pocuval s kamosom moje mp3, nadviazali sme spojenie a on pocuval moj media player..
Ale důležitá věc je, zda-li se dá nastavit alespoň těch 128 bitrate. Dá se to tam někde nastavit?
Skypem to bude hnusna kvalita.
Zkus Winamp a jeho plugin ShoutCast + Shoutcast stream server. Vse freeware. Je potreba, abys mel verejnou IP na PC, kde bude spustenej ten stream server. V pluginu Winampu si zvolis zdroj z nejakyho LINE IN, kterou to budes posilat (asi by to mela byt jina, nez kterou pouzivas pri prehravani - michani). A nastavis tam kodek a bitrate a port na kterym ten stream vysilas.
Zkus Winamp a jeho plugin ShoutCast + Shoutcast stream server. Vse freeware. Je potreba, abys mel verejnou IP na PC, kde bude spustenej ten stream server. V pluginu Winampu si zvolis zdroj z nejakyho LINE IN, kterou to budes posilat (asi by to mela byt jina, nez kterou pouzivas pri prehravani - michani). A nastavis tam kodek a bitrate a port na kterym ten stream vysilas.