Native Instruments Massive problém s presety

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od jsem.devka » 05 zář 2012 18:46

Zdravim pánové. Po úspěšné záchraně mého mechanicky poškozeného disku, na kterém byl rok mojí práce ve studiu jsem všechny pluginy znovu zprovoznil, začal zase žít, ale zdaleka ne na 100 procent.

NI Massive funguje tak jako dřív, presety fungují jak mají, ale nastavené presety v projektech (upravené tovární presety mnou) se nenačtou, místo toho massive hraje úplně plain (základní zvuk).

Jsem z toho dost nešťastnej, protože mám massive použitej v mnoha zásadních nahrávkách, a toho kdo mi dokázal pomoct budu blahořečit. Děkuju moc

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od tomy45 » 05 zář 2012 18:56

Musis zadat cestu k tym presetom, zvycajne byvaju u Win v documents.

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od jsem.devka » 05 zář 2012 19:18

mělo by to být nějak takhle. snažim se zbytečně nepanikařit a řikám si software jako massive od native instruments tohle musí mít podchycený. zadal sem cestu k továrnim presetům a ty šlapou, ale z toho co ty řikáš tak doufám že někde, doufám v těch dokumentech ještě musim zadat cestu k presetům co jsem nakroutil já!

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od jsem.devka » 05 zář 2012 19:26

tak v dokumentech je pod sloužkou massive jen soubor defaultprogramlst, a ten sem už prohodil z obnovenýho disku a pořád nic :(

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od jsem.devka » 05 zář 2012 20:05

prosím vác pomoc :(

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od jsem.devka » 05 zář 2012 20:05

vás, a s velkym v

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od tomy45 » 05 zář 2012 20:07

Aha... no tak pockaj. Ak si si ukladal presety inde, disk ti padol, nemas backup tych presetov, tak je to v ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od TOM-Thak » 06 zář 2012 08:18

Co mas za DAW?? To neni prece vec massivu
ale daw a projektu.
Kdyz v massive nakroutim zvuk, tak nastaveni
si pamatuje daw a vubec nemusim
presety ukladat na disk a ty tvrdis, ze daw
ti v tvych projektech nenacte tebou naladene
zvuky v projektu. Zkus si massive a daw nainstalovat
na jinem pc s otevri tam projekt.
muze to byt i verzi massivu, zes mel pred tim jiny
update nez mas ted s daw ho nacte, ale
uz nenacte nastaveni.

Uživatelský avatar
jsem.devka
Příspěvky: 269
Registrován: 07 kvě 2007 19:36

Re: Native Instruments Massive problém s presety

Příspěvek od jsem.devka » 06 zář 2012 10:19

děkuju za rady pánové. zkopíroval jsem všechny soubory od massivu které byly na záloze, a to i ty v program files, v program files/common files a ještě upgradoval na vyšší verzi a běží to v pořádku. musim zaklepat na zuby podařilo se mi všechno obnnovit bez problému, jediná věc co mě zaráží je že už ve třech projektech co jsem načetl, tak chyběl nějaký audio soubor ze složky recorded. pán co mi disk předával z obnovy tvrdil, že se z asi 5 miliard bloků (nebo co je nejmenší jednotka na hdd) podělali jen 3 a tolik audia mi zmizelo... to je divný

Odpovědět