Native Instruments - Monark

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od biscuit » 07 dub 2013 16:14

tak jsem chvilku zapnul tuhle bestii. z myho pohledu jsem nic lepsiho v sw provedeni, krom divy, neslysel. porovnaval jsem chvilku i s minimonstou, ale musel jsem trochu zklamane konstatovat, ze doba pokrocila a minimonsta uz nestiha - monark ji zaslapal do zeme a to fakt bez prehaneni. naroky na cpu mi neprijdou desivy.. samozrejme na jeden hlas to neni nejmin, ale syntak bezi porad na dvojnasobne frekvenci nez daw a presto mi zral nejakych 13% z jednoho jadra.

v meznich nastavenich filtru - s vyssi rezonanci uz jsem mel klasicky zase jasnej softwarovej zvukovej vjem, ale na druhou stranu, v tehle zvukovejch vodach ja fakt neplavu, takze me to asi az zas tak netrapi. jen mi to prijde vzdycky jako takovej kamen, ne kterej ta softverova kosa vzdycky spadne... jinak ale filtry (vsechny) znej moc hezky a hlavne zive a hudebne. zkracene receno, je to moc hezkej pocin a asi to bude po dlouhy dobe nakup...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1183
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Prvotsky » 29 lis 2013 19:33

CuZ! tak sem si při černém pátku zakoupil Monark , ale nezjistil sem si do předu že oficiálně nefrčí na mém oblíbeném a stabilním OSX 10.6.8, kterého se nechci zbavovat jen z důvodu instalace..
Na Kvr sem se dočetl , že prý by to mělo fungovat - nicméně jediná instalačka , která je dostupna na NI se mi ani nespusti s hlaskou ze potreba je aspon 10.7.. Neřešil ste někdo?

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1938
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Stan » 29 lis 2013 20:13

Mě to teda jede. Mám OSX 10.8.6 Reaktor 5.0.8 (nevím jestli je novější verze) a Monark šlape. Ale já mám NI Komplete 9 . Určitě půjde stáhnout z tvýho NI profilu starší verze nevidím důvod proč by to nemělo šlapat pod SL.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1183
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Prvotsky » 30 lis 2013 12:52

No právě - ty máš 10.8... a já bych chtěl zůstat na 10.6.8 - při spuštění instaleru to píše , že je to dál nepujde , že je potřeba aspon 10.7..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1183
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Prvotsky » 30 lis 2013 13:03

a ani přez instalation patch pro 10.6 to nejde.. já sem smutný..

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1938
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Stan » 30 lis 2013 13:49

Sorry obrátil jsem čísla mám 10.6.8 jak jsem psal SL (snow leopard) pro mě asi nestabilnější OSX. Mám tu sice i Lion a Montain lion ale ztím jsem nenašel důvod je nainstalovat na studiový comp. Tak nějak se bojím, systém pracuje v poho tak na co to měnit. :)
Bude v tom nějaký zakopaný pes, musí to šlapat pod SL.
Koukni ješte jednou do NI Servis Center to by jsi měl mít nainstalovaný na compu. To je ten prográmek kterým aktivuješ licence. Tam by se ti měly objevit všechny dostupné verze a updaty.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1183
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Prvotsky » 30 lis 2013 14:06

musi to tedy fungovat! :wink: , psal sem na podporu!

a service center zkusím..

děkuji

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1938
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Native Instruments - Monark

Příspěvek od Stan » 30 lis 2013 15:03

Jestli ti šlape Reaktor pak by to mělo prostě jít.

Odpovědět