Nepochopitelné padání VST pluginů

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
thiew
Příspěvky: 4
Registrován: 18 kvě 2009 11:43

Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od thiew » 26 lis 2012 18:22

Zdravím všechny, nevím kde jsem měl svůj dotaz přesně napsat protože se jedná sice o problém v Logicu ale stejný problém mám i v Abletonu.
Jedná se o to že jsem si nainstaloval na nově koupený Macbook Pro Logic a natahoval jsem do něj postupně všechny pluginy které jsem používal v předešlém Macu.
Všechny mě normálně jedou až na všechny pluginy od CAMEL AUDIO (Camel Phat, Alchemy)
Pokaždé když spustím Logic a on kontroluje jestli nejsou nové pluginy vyhodí mě to chybu právě u těhle VST a nemůžu dál nic dělat (je to klasická tabulka že program přestal pracovat a mám možnosti ,,ignorovat ,, ohlasit apple ,, nebo spustit znovu,,) ani jedna s možností nepomůže a všechny pluginy od Camel Audio jsou v Logicu v Audio Unit Manageru jako CRASHED VALIDATION.
Nejde s tím vůbec nic dělat, zkoušel jsem vymazat soubory vst, dpm, component a znovu jsem zkusil nahodit jinou verzi ale bez výsledku.
Zkoušel jsem mazat cache a plno jiných blbostí ale taky nic.
Zajímavé je že jsem vyzkoušel stáhnout demo Camel Phat a to normálně jede.
Už tomu nerozumím prostě.
Na zahraniční forech jsem četl že se to občas stane i u jích pluginu ale všichni jen dali rescan a nebo nahrali jinou verzi a jelo to...
Kdyby náhodou věděl někdo jak na to budu rád za každou radu.
Jen pro informaci....v Abletonu to děla uplně to samé.

haralambos
Příspěvky: 95
Registrován: 05 bře 2012 20:36

Re: Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od haralambos » 26 lis 2012 21:26

posli na podporu AlchemyLog.txt - najdes ho v /Library/Application Support/Camel Audio/Alchemy z toho by snad meli prijit na to, co je tam spatne - jinak mne nic jinyho nenapada - sorry

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od jakubt » 26 lis 2012 23:51

Stáhnul sis aktuální verze pluginů?

Bonno
Příspěvky: 5
Registrován: 05 srp 2012 19:06

Re: Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od Bonno » 28 lis 2012 15:02

Mě toto dělají pluginy od Waves....Koupil jsem 4 pluginy, v rámci slev, které u Waves jsou...a prostě to padá...Myslel jsem, že potřebuji zvýšit paměť. Tak jsem dokoupil paměť a mám místo 4 GB 8GB a padáme dál :-) Taky bych byl rád za každou dobrou radu....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od Pytkin » 28 lis 2012 15:57

dufam ze mas 64bit windows , lebo v 32bitovom sa pouzije len 4G ram ..

Bonno
Příspěvky: 5
Registrován: 05 srp 2012 19:06

Re: Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od Bonno » 28 lis 2012 19:09

Ne ne, nemám Win, ale iMac +Leopard.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nepochopitelné padání VST pluginů

Příspěvek od Pytkin » 28 lis 2012 19:50

Tak ja som nikdy s waves pluginami problemy nemal ani na 2G ram.. S pamatou to urcite suvisiet nebude..

Odpovědět