NI Komplete 10

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 5049
Registrován: 24 lis 2005 22:22

NI Komplete 10

Příspěvek od Amorph »

Vypada to, ze par zajimavych veci tam bude

http://www.native-instruments.com/en/pr ... whats-new/

Uživatelský avatar
Peetronius
Příspěvky: 97
Registrován: 23 úno 2011 14:04

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Peetronius »

No jo, přibyly další zajímavé věci. Snad udělají akci jak loni kolem svátků. To jsem upgradoval na 9 ultimate za 5000 CZK.

Uživatelský avatar
Pastor
Příspěvky: 62
Registrován: 05 led 2005 12:34

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Pastor »

Má cenu koupit Komplete 10 nebo stačí v pohodě ta 9? Poslouchal jsem a těch syntů a bicích je tam hafo.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Stan »

Pokud nemas nic tak kup NIK 10. Ja mam NIK 9, KORE 2, Mashine 2 plus extra nastroje a knihovny a tak me 10-ka zatim moc nebere i kdyz tam jsou 2 novy synthy ROUNDS a KONTUR, ale layering synthu se da snadno delat pomoci DDMF multiplugin kterej stoji $49(mimochodem ho muzes pouzit jako HOST pro VST v Pro tools) takze ja si pockam az bude za $99

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od TOM-Thak »

Me se libi ty 3novy veci na cinematic zvuky - action strike, kinetic metal a ten hit sampler. To by mohlo byt efektivni. Mate nekdo ultimate 9 na hdd? Stiha to realtime vic bank pres to USB? preci jen je to externi disk. Nebo to z toho kopcite nejak na lokal?

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 403
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od maux »

To by mě taky zajímalo, jestli je Komplít použitelnej z externího HDD. Ten přibalenej je jen pro instalaci, ne?

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Stan »

Mam 3TB externak USB3(Seagate) a zadny problem neni. Mit databanky v compu je vopruz, teda pokud se bavime o laptopu.
Ultimate je uz predinstalovanej, jen to pichnes do kompu.
EDIT:
Tome Kontakt ma nekolik zpusobu jak prehravat samply. Bud je tahas z HD nebo si je nahrajes kompletne do pameti, ci co je asi nejlepsi Kontakt si natahne jenom zacatky samplu do pameti pro rychlejsi pristup a pak je taha z kompu. Navic si muzes nastavit aby natahnul do pameti jen noty ktery se hrajou a ostatnich si nevsimal jakmile zahrajes novou notu Kontakt si ji ulozi takze se ti nezasira cela pamet a je tam jen to co je opravdu potreba. To je hodne zjednoduseny.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od TOM-Thak »

Wow to zni good! Ni pokud je ten NI disk USB3 tak bych se toho nebal, ale pokud je to USB2, tak to stihat nemuze pri tak velkych bankach.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Stan »

Ja jsem to nestudoval jaky je to disk a nikdy by jsem si Ultimate nekoupil protoze je to takova limitace z myho pohledu. Toho USB2 bych se nebal. Ale musim rict ze jsem na OSX a tak nevim jak je to s Windows ale myslim ze by nemely byt problemy ale je pravdou ze jsem po tom nikdy nepatral protoze nemam zadne problemy.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 403
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od maux »

No momentík, takže jsem to instaloval z toho přibalenýho disku zbytečně? :(

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Stan »

Hele ja to nestudoval. To si necetl navod? Kazdopadne se ti programy musi nainstalovat do kompu a disk jsou databanky. Asi tak to nejak bude. Z DVD se te to zepta kam chces nainstalovat program a kam databanky to znamena progamy na local HD a databankam zadas cestu na externak.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 403
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od maux »

Tak jam mám tu verzi s diskem a tam se mi to při instalaci na nic neptalo a rovnou šup do kompu. Něco jsem přehlídnul?

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od Stan »

Asi ne :) Automaticky se to nainstalovalo. Proto mam radsi DVD verzi kde si urcim co a kam. :)

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 403
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od maux »

Ajaj..... :(

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: NI Komplete 10

Příspěvek od TOM-Thak »

Treba je to fakt jen instalace na tom disku.

Odpovědět