Nieco ako Alcohol120 alebo Daemon Tools na OS X?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Nieco ako Alcohol120 alebo Daemon Tools na OS X?

Příspěvek od Poshook » 30 říj 2007 18:23

potrebujem nieco spolahlive, co cita image subory a vytvara virtual mechaniky na OS X. existuje take nieco?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 říj 2007 18:46

neumi to osx nativne? dyt kazdej druhej instalator je tam jako image, ne?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 30 říj 2007 20:15

Cyril píše:neumi to osx nativne? dyt kazdej druhej instalator je tam jako image, ne?
OS X umí standardně dmg, iso a img. Víc asi nezvládne.
Z bin/cue by měl jít udělat dmg image v Toastu.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 říj 2007 08:37

nestaci bin premenovat? mam pocit ze som to tak raz urobil, ale nie som isty

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 31 říj 2007 08:48

kexik: muze byt - ale jen pokud je to klasicke ISO (jen pojmenovane jako bin) - pak prejmenovani staci - ale pokud je to treba nejaky jiny format (treba AKAI), tak to je vec, ktera normalne nejde v systemu mountnout, tak se zadneho uspokojiveho vysledku prejmenovanim nedockas ....
Jinak k Poshookove dotazu - samozrejme primo z finderu si muzes mountnout image kolik chces a nepotrebujes na to zadneho dalsiho managera, jinak s tim umi taky delat Disk Utility, Toast a mnohe dalsi.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 říj 2007 09:19

onehalph: pravda..,.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 říj 2007 11:31

onehalp : AKAI disk sa neda nikde mountnut .. ani na unixe ani na windowse .. to si dal dost zly priklad ..

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 31 říj 2007 11:38

Pytkin: imho to byl dobry priklad - AKAI CDs se distribuuji v datove podobe jako bin/cue a v Toastu (nebo Neru ci jinych) jdou pak na zaklade toho cue popisu korektne vypalit ... navic to bylo mysleno ciste jako replika na Kexikovu odpoved.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 říj 2007 11:40

onehalp : on sa ale nepytal na vypalenie ale na montovanie .. a akai CD sa nemontuje ..

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 31 říj 2007 12:37

Pytkin: vsak ano - byla to replika na Kexikovu odpoved, kde pise, ze si mysli, ze staci .bin prejmenovat na .iso - coz nemusi platit vzdy a toho presne se tykal muj priklad - teprve potom pokracovala odpoved k tematu pro Poshooka ... nevim, jak jinak uz to mam napsat :-) peace :-)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 31 říj 2007 21:32

dik hosi, idem to vyskusat priamo v OS X

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 31 říj 2007 21:38

s tradicnym ISO to ide, super :)

Odpovědět