mozno keby sa nasiel ochotny uzivatel UAD, ktory by porovnal kvalitu BT s EQ/Comp z UAD a nieco o tom napisal.
http://www.nomadfactory.com/products/bl ... index.html

tak napriklad tie EQ sa mi zdaju lepsie ako URS. rychlejsie pridem k vytuzenemu vysledku a zneju pocutelne makksie (ale to nemusi byt pre kazdeho +)Ricardo píše:hmm, vypadá moc-moc pěkně. Nomad pluginy jsem používal už dřív a pár dobrejch kousků dodnes. Dynamika vývoje na VST platformě mi připadá daleko lepší. Pokud to zvládnou dobře naprogramovat, není důvod proč by UAD měli být lepší. Snad dražší asi budou, ale to už jsme u marketingu...
podla mna su vyborne. IMHO na nete som okrem ezone moc negativnych ohlasov ani nenasiel. vacsinou excelentne hodnotenia ci uz v casopisoch alebo od samotnych uzivatelov. urcite sa oplatia vyskusat. nevylucujem, ze do nich po dlhsom preskusani pojdem...Cyril píše:No za dno bych je teda neoznacoval...
jasne, UAD robi spickovy analogovy HW, ale ich SW je a bude vzdy len digitalna simulacia rovnako ako u BT a mnohych dalsich (URS, Waves, Sonalksis, TC). v tom pripade je kvalita vysledku v schopnosti vytvorit na zaklade merani originalu schopny matematicky model a poctivo ho naprogramovat a tam uz UAD nemusi byt jedina, ktora ma patent na rozum.martinrx píše:no já myslím %u17ee výhoda UAD bude práv%u11b v tom %u17ee je to UAD.