Norton Ghost

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook

Norton Ghost

Příspěvek od Poshook »

nazdar,

mam taky maly problemik s touto aplikaciou. urobil som si zalohu disku C:\ s doporucenou komprimaciou na DVD. backup mal koncovku *.v2i (ziadna ina na vyber nebola). ked som potom o tyzden neskor nahadzoval system cez Norton Ghost Bootable disk, vypytal si odo mna po nabootovani nosic s backupom. strcil som tam to DVD s *.v2i suborom, ale Ghost mi oznamil, ze to nie je nim vytvorena zaloha a na danom DVD sa nic take nenachadza.... co robim zle?

kexik

Příspěvek od kexik »

nejde o vadne dvd?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

nie, urobil som este jedno backup DVD a robilo to aj na tom... po nabootovani do Norton Ghosta vyberiem backup image from file a dam cestu k DVD, ale v dialogovom okne je prazno, akoby ten typ suboru, co je na DVD, nepoznal

shafa

Příspěvek od shafa »

To samy sem resil nedavno. Puvodne jsem si myslel, ze se jedna o vadne DVD (jak psal kexik) a tak sem udelal novou zalohu. Problem pretrvaval. Nakonec jsem Ghosta vypustil a zalohu provedl Backupem v NERU....

kexik

Příspěvek od kexik »

ja pouzivam ghosta tak, ze vyrobim image na dalsiu particiu. bez kompresie a nepalim to... ani ta koncovka mi nic nehovori... asi preto ze mam nejaku prastaru verziu

Magion

Příspěvek od Magion »

před obnovou to celý zkopni na disk - měl by to vidět.
Používám to taky tak - vypálím na DVD a při obnově zkopnu na druhý disk (D: ) a z něj obnovím celý system (C: )

Poshook

Příspěvek od Poshook »

len je podozrive, ze DVD mechaniku vidi, ale tie subory nie

Odpovědět