Notační SW přehrávající VSTi nebo DXi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Notační SW přehrávající VSTi nebo DXi

Příspěvek od TAP » 19 zář 2007 11:42

Poraďte mi pls pro tatu Notační SW přehrávající VSTi nebo DXi. On používá Encore a ten umí jenom midi mapper (co to vlastně je?) a MS SW syntík.

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1385
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Příspěvek od tony9 » 19 zář 2007 12:20

Tak notační soft. přehrávající VST, DX neznám. Vím že v Sibeliovi je zakomponován Kontakt a dají se k tomu dokupovat banky zvukků.
Já myslím že to co chceš umí jen sekvencery, Cubase , Logic a nevím ještě jaké.
Tad máš ještě odkaz na Finále sám nevím co ty poslední verze všechno umí.
http://www.ritornel.com/finale/index.php
Jo a tady máš mé ICQ 248 081 598 tony jsem připojený skoro každý večer.
Jinak bývám blízko Hradiště, tak když budeš chtít ozvi se.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 19 zář 2007 12:20

http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 19 zář 2007 12:37

Nebo si porid lite verzi Cubase, Sonaru, atp, protoze ty maji vse pod jednou strechou, vcetne notatoru.
Otazkou ale je, jak dobry notator potrebujes, protoze Encore je spicka, ktera ma spoustu moznosti, kdezto v tech sekvencerech je jen takova zakladni verze notatoru. Pokud budes chtit zapisovat slozitou partituru, obavam se, ze u sekvenceru narazis na jeho "nemoznosti".

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 19 zář 2007 12:40

fova: si si nevsimol ze to potrebuje pre ocina?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 19 zář 2007 13:16

Právě že pro ocina. Ocino je na počítače tuze tuhý.

tony9: Ahoj Tony já jsem taky Tony. odkud přesně jsi?

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1385
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Příspěvek od tony9 » 19 zář 2007 17:29

TAP máš zprávu v PM.

Becherius
Příspěvky: 105
Registrován: 26 bře 2004 10:11

Příspěvek od Becherius » 22 zář 2007 12:44

Ohledně toho Finale, mám 2006 a ta myslím VSTi taky neumí, ale je tam nějaká podpora NI. Bohužel jsem to nijak nezkoum, objevil jsem to v nastavení a nefungovalo to. Asi mi něco chybělo. Myslím si, že to bude obdoba toho, co má Sibelius.
**** Becherius ****

Becherius
Příspěvky: 105
Registrován: 26 bře 2004 10:11

Příspěvek od Becherius » 22 zář 2007 12:59

Ještě mně napadlo, co zkusit starej Yamaha XG-100, nebo VSC ty se uměly přidat do Windows jako midi výstup. Ale obávám se, že to zvukově žádný terno nebude. Taky to uměla B4 I, ale hádám, že hamondky asi stačit nebudou :-D
**** Becherius ****

Odpovědět