Nový plugin - dokonalá simulace HW
Nový plugin - dokonalá simulace HW
Tak už se to dá s odstupem deseti minut vcelku objektivně zhodnotit, nejlepším současným pluginem se stává novinka od Boz Digital Labs..
Osobně musím říct, že jsem už dlouho neslyšel tak dokonalou softwarovou simulaci reálného hardware.
Michal
Osobně musím říct, že jsem už dlouho neslyšel tak dokonalou softwarovou simulaci reálného hardware.
Michal
Re: Nový plugin - dokonalá simulace HW
je to pecka, 4 mody a každý luxusní

-
- Profesionál
pri obraceni faze jsem na nejaky rozdily narazil, ale az nekde na -80dB, takze to beru jako identicky. tohle se povedlo.
jou. Ja jsem se to snazil obratit, ale jsem porad ve fazi, ze to mam bokem kolmo k monitoru a dal mi to nejde? Nemuze to byt problem crackle verze?
amorph mi zkazil comment 

- countrymetalman
Rack Spacer ... nějak nemůžu přijít na to, jak to vlastně ten prostor v racku dělá, resp. nevím jaký železo si mám z racku vyndat, když si koupím tohle 

Z pluginu bych použil spíš dřevěný mód Elite na doplnění HW železa o další barvu. HW železo bych asi spíš z racku nevyndaval, bál bych se, aby se to ve výsledku nepřestalo prosazovat v mixu při hraní přes PA.countrymetalman píše:Rack Spacer ... nějak nemůžu přijít na to, jak to vlastně ten prostor v racku dělá, resp. nevím jaký železo si mám z racku vyndat, když si koupím tohle
Je třeba ale podotknout že z Nord Lead A1 dělá tento plugin úplně nový revoluční nástroj. Zejména basové filtry jsou mnohem zvučnější než na XP-30, což při běžném živém hraní dělá určitou náladovku, která zejména vynikne v celé sestavě Karma sequenceru. Tyros už stojí jen v pozadí a zejména polysynt se prosazuje lépe, více vintage a méně razantněji než standardní IN inserty, které dávají celému zvuku lehce kovový charakter, o něco originálnější než 80'' komerční rytmy, ale v klubu to vynikne méně, trochu to připomíná pady Kurzweilu ze 60.let, které ale mají o něco menší punch než by polyformní presety umožňovaly a které tolik nevyniknou na slabších PA bednách nebo mono stage repro v live hlasitostech starších workstationů v konfiguraci PV3 nebo M3 Fantom, včetně romplerů a samplerů USA CS Fender, které ovšem ani z poloviny nedosahují zvukové kvality vintage R3 polysyntů. Tyhle pluginy to všechno elegantně řeší a poměr celkových rozdílových úrovní zůstává jen lehce nevyrovnaný - ideální pro live hraní mimo menší kluby.
ivooo.. to si STRASNE nalozil
odpadavam tu

ale zabudol si na harmonicke !! hlavne 2 a 3 !! nabuduce sa polepsi

ale zabudol si na harmonicke !! hlavne 2 a 3 !! nabuduce sa polepsi
Som v praci len na porta pro, ale som jediny, kto tam pocuje houby rozdiel (az na tu prvu ukazku, tam nejaky priestor predsalen chytam ...)?
-
- Profesionál
dusan: ty neslysis ten propad na 16. vyssi? ja bych si smazal ucet.