Chtěl bych v SX zprovoznit Orange vocoder s modulací ne pomocí interního synthu, ale pomocí externího ať už wavu, nebo midi stopy. Jak zapojit, jak nastavit ? Díky předem.
Ahoj. Tak jsem dneska nainstaloval 2.02 verzi OrangeVocoderu. Už jsem s ním dřív dělal. Hodím ho na insert audio stopy. na MIDI stopě by měl být dostupný v OUTs, ale bohužel, není tam... Nevíte, kde je chyba? mám Cubase4
ja som s nim robil asi v 2001-om vo fruity loops a vo wavelabe, hodil som ho ako master efekt a efektovalo to vselico v pohode (zvykol som to v pozadi nahravat realtime do wavka). ale o tom ze by sa dali pouzit ine waveformy ako interne oscilatory neviem.
Chtěl bych v SX zprovoznit Orange vocoder s modulací ne pomocí interního synthu, ale pomocí externího ať už wavu, nebo midi stopy. Jak zapojit, jak nastavit ? Díky předem.
V Sonaru to jde bez problémů, stačí Orange Vocoder nakonfigurovat jako instrument a pak je dostupný i v midi stopě.
Možná by to podobně mohlo jít i v Cubase...
V Sonaru to jde bez problémů, stačí Orange Vocoder nakonfigurovat jako instrument a pak je dostupný i v midi stopě.
Možná by to podobně mohlo jít i v Cubase...
Rada nad zlato. Díky. Páni redaktoři přehoďte to prosím z Nuendo sekce do ostatního SW.