Orange Vocoder

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
LiamORhea

Orange Vocoder

Příspěvek od LiamORhea »

Nazdárek.

Chtěl bych v SX zprovoznit Orange vocoder s modulací ne pomocí interního synthu, ale pomocí externího ať už wavu, nebo midi stopy. Jak zapojit, jak nastavit ? Díky předem.

TAP

Příspěvek od TAP »

Mě by to taky zajímalo. Nevíte někdo?

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Tak jsem dneska nainstaloval 2.02 verzi OrangeVocoderu. Už jsem s ním dřív dělal. Hodím ho na insert audio stopy. na MIDI stopě by měl být dostupný v OUTs, ale bohužel, není tam... Nevíte, kde je chyba? mám Cubase4

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ja som s nim robil asi v 2001-om vo fruity loops a vo wavelabe, hodil som ho ako master efekt a efektovalo to vselico v pohode (zvykol som to v pozadi nahravat realtime do wavka). ale o tom ze by sa dali pouzit ine waveformy ako interne oscilatory neviem.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

kupte si Vocoder z Fruity Loops - da sa kupit ako VST samostatne. je vyborny a ma moznosti o ktorych sa OV ani nesniva

Mike.P

Příspěvek od Mike.P »

Nazdárek.

Chtěl bych v SX zprovoznit Orange vocoder s modulací ne pomocí interního synthu, ale pomocí externího ať už wavu, nebo midi stopy. Jak zapojit, jak nastavit ? Díky předem.
V Sonaru to jde bez problémů, stačí Orange Vocoder nakonfigurovat jako instrument a pak je dostupný i v midi stopě.
Možná by to podobně mohlo jít i v Cubase...

TAP

Příspěvek od TAP »

Mike.P píše:
Nazdárek.

V Sonaru to jde bez problémů, stačí Orange Vocoder nakonfigurovat jako instrument a pak je dostupný i v midi stopě.
Možná by to podobně mohlo jít i v Cubase...
Rada nad zlato. Díky. Páni redaktoři přehoďte to prosím z Nuendo sekce do ostatního SW.

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Tak zatím jsem se nic nedozvěděl. :(

Odpovědět