Otazky na Wavelab

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Otazky na Wavelab

Příspěvek od TOM-Thak » 15 bře 2015 19:22

Ahoj,
mame tu ruzna temata s otazkami na Cubase, Logic, Ableton.
Chybi mi tu cast otazky na Wavelab. Je to docela podareny softik, na ktery jsem zvykly od znameho ze studia.
Uvazuju o koupi na MAC, zatim asi elements verzi.

Tak zacnu s prvnim dotazem - mate nekdo ozkouseno provoz Wavelabu na Macu?
Je to stabilni a vse v pohode?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Otazky na Wavelab

Příspěvek od Pytkin » 15 bře 2015 19:37

ja som ani nevedel , ze existuje aj na mac ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Otazky na Wavelab

Příspěvek od TOM-Thak » 15 bře 2015 19:51

Ano, existuje predelali to.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Otazky na Wavelab

Příspěvek od dendy » 15 bře 2015 20:57

mne sa vzdy viac pacilo soundforge nez wavelab.. inak aj soundforge je na OSX :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Otazky na Wavelab

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2015 00:18

Ano ten pouzivam :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Otazky na Wavelab

Příspěvek od TOM-Thak » 16 bře 2015 06:54

I Bias Peak Pro :)) me se taky libil driv soundforge, ale asi jsem mel mel kdysi divnou verzi a tak me zacal bavit wavelab ty sloty.. a ted nove hlavne batch processing ze slozek na disku - to je good. Ma i to i SF?

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Otazky na Wavelab

Příspěvek od PELF » 16 bře 2015 08:49

Ano, SF to umí taky.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Odpovědět