Vie niekto ako na to?
Ovládanie DAW cez klaviaturu pomocou MIDI?
Ovládanie DAW cez klaviaturu pomocou MIDI?
Rád by som zistil ci je mozne obladat software napr. Sonar, Cubase pomocou MIDI povelov priamo cez klaviaturu nastroja. Myslim konkretne ci je mozne nejakym klavesam napr poslednej oktave na nastroji priradit funkcie Transportu ako PLAY, STOP, REC, UNDO, REDO? Myslim ze by to malo ist.
Vie niekto ako na to?
Vie niekto ako na to?
KORG PA3x PRO
Re: Ovládanie DAW cez klaviaturu pomocou MIDI?
Cubase ano .. na atari si si zapol remote control .. v novych cubasoch na PC si v keycomands tusim definujes aj midi povel ..
Pytkin píše:Cubase ano .. na atari si si zapol remote control .. v novych cubasoch na PC si v keycomands tusim definujes aj midi povel ..
A sonar si neskusal?
KORG PA3x PRO
A táto dávnejšia debata ostatni-software/ako-naucit-sonar-midi- ... %20surface nepomôže ?
no ucit povely napr na MIXE v sonare to ide, ta debata bola otvorena pre midi kontroler, to funguje ale data ACT tam treba naladovat s CD daneho kontroleru alebo vybrat so zoznamu predvolenych to ide.Len nepodarilo sa mi cez to rozbehat Transport..jusuf píše:A táto dávnejšia debata ostatni-software/ako-naucit-sonar-midi- ... %20surface nepomôže ?
Mozno to pojde ako pise :
skusim poobede...Pytkin píše: na PC si v keycomands tusim definujes aj midi povel ..
KORG PA3x PRO
Tak som to nasiel, ale nejak to nejde, nadstavne to mam snad spravne...:
Ale nejak to neficiii
- Enabled som mal aj on aj off. nic nepomaha...
Ale nejak to neficiii
- Enabled som mal aj on aj off. nic nepomaha...
- Přílohy
-
KORG PA3x PRO