PoiZone VSTi
PoiZone VSTi
Konecne tu mame nejaku novinku:
http://www.image-line.com/documents/poizone.html
uz sa neviem dockat az doma vyskusam demo...
najma som zvedavy na toto:
' fat, bright SAW ' a ' a warm, super-trooper-extra-analog-moog-like-mega filter with self oscillation '
http://www.image-line.com/documents/poizone.html
uz sa neviem dockat az doma vyskusam demo...
najma som zvedavy na toto:
' fat, bright SAW ' a ' a warm, super-trooper-extra-analog-moog-like-mega filter with self oscillation '
zvuk to ma fajn len STRAAASNE obmedzene modulacne moznosti a tym padom z toho moc siroke spektrum zvukov nepoleze... to ma vzdy nasere ked si da niekto tu namahu ze spravi relativne kvalitne oscilatory a filter a drbne tam JEDNO lfo, JEDNU modulacnu obalku a prakticky ziadny modulation matrix ... neskutocne.. skoda preskoda...
dendy, no ale ved na zakladne klasicke subtraktivne zvuky je to fajn nie? ...ty aj tak v psytrance pouzivas viac menej sawovske zvuky cez bp, hp a lp filter
...a ma to aj ring modulaciu a osc sync, takze nieco navyse okrem filtrovaneho sawu a pulsu z toho dostanes 

Naposledy upravil(a) bassline dne 15 led 2007 14:05, celkem upraveno 1 x.
tak potom naco to vydavaju ako VSTi ? maju to spravit ako interny plugin do FL .. ked raz davam nieco ako VSTi musim ratat ze to budu pouzivat ludia v hociakom hoste.. a inak toto neni len problem image-line .. vid sylenth alebo adventus .. je kopa VSTi ktore maju dobre spravene oscilatory a filtre ale predstavivost programatorov bohuzial konci pri 2 LFO a 2 obalkach .. smutne..
no dobre.. ale JEDNO LFO ??? to uz je fakt trapas... dobre, keby to malo aspon 2 LFO a 2 mod obalky tak este ako tak sa da ... btw. v psy normalne vyuzivam na zvuk aj 3 LFOcko (jedno na filter, jedno na pitch, jedno na pulse width naprikald) a 2-3 obalky ... poizone je fakt len na tie uplne najjednoduchsie zvuky s jeho obmedzenymi moznostami.. sere ma to hlavne preto ze potencial ma - filter, ocilatory spravene fajn takze by na tom sli natocit aj zujimave zlozitejsie zvuky.. keby ..
nad tym len krcim plecami... ok, sytrus ma slusne modulacne moznosti ako vsti, ale to je skor vynimkadendy píše:tak potom naco to vydavaju ako VSTi ? maju to spravit ako interny plugin do FL .. ked raz davam nieco ako VSTi musim ratat ze to budu pouzivat ludia v hociakom hoste.. a inak toto neni len problem image-line .. vid sylenth alebo adventus .. je kopa VSTi ktore maju dobre spravene oscilatory a filtre ale predstavivost programatorov bohuzial konci pri 2 LFO a 2 obalkach .. smutne..