Zdravim kolegovia! Prosim niekoho o rychlu radu!! Kupil som si Rob Papen Predator syntak a mam na vyber z nasledujucich verzii a mam trochu gulas z toho ktoru vlastne vybrat http://www.robpapen.com/Predator-1.5-download.html
Ja mam intel dual core procesor a windows 64 bit.ale pouzivam vacsinu(vsetky) 32 bitove vst a aj ich mam ulozene v (86)program files.V fl studiu mam default dir program files(86)/vst plugins. Tak teda ktoru verziu mam pouzivat.Mam pouzit multi-core verziu alebo 64 bit verziu? Alebo obyc PC VST Installer? Myli ma to.Pomozte mi cim skor niekto prosim,uz sa neviem dockat kedy sa s tym budem hrat a nechcem urobit chybu.Vdaka!
Potrebujem nutne poradit aku verziu Predatora mam stiahnut.P
Re: Potrebujem nutne poradit aku verziu Predatora mam stiahnut.P
no ak nemas 64bitovy DAW tam 64bitovy plugin ti je naprd (aspon myslim opravte ma niekto ak sa mylim) .. takze urcite ten s multicore podporou ne64bitovy...
inak dobra kupa, ja mam predatora tiez kupeneho, jeden z mala VSTi ktore stale rad pouzivam ...
inak dobra kupa, ja mam predatora tiez kupeneho, jeden z mala VSTi ktore stale rad pouzivam ...
Hura!! Dendy diky! Tak asi toho multicoroveho teda? to sa aj mne zda.Ano predator je super,skusal som ho tak som sa rozhodol ho kupit. 

jeste jedna vec: oni tam pisou, ze na vyuziti multicore verze musis mit nainstalovanej programek od Intelu:
"Multi-core processor Installers also install required Intel software. (only needs to be installed once)"
By me samotnyho zajimalo, co to je. Na strankach intelu jsem to nenasel
"Multi-core processor Installers also install required Intel software. (only needs to be installed once)"
By me samotnyho zajimalo, co to je. Na strankach intelu jsem to nenasel
Ja tiez neviem ale bolo to tam v tom baliku a myslim ze sa to nainstalovalo.