Prehravac mp3 s vice vystupy (zjednoduseny traktor ?)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Prehravac mp3 s vice vystupy (zjednoduseny traktor ?)

Příspěvek od Kermitak » 06 zář 2007 16:09

Ahoj,

urcite uz mate nekdo s necim podobnym zkusenosti - potrebuju prehravat mp3 a soucasne si pres jinou zvukovku kontrolovat jine mp3, ktere chci pridat do playlistu za ty hrajici. Je asi mozne pouzit reseni 2 winampy (jde to ? nebudou si prepisovat navzajem konfiguraci vystupu ?), v kazdem vystup do jine zvukovky, ale neexistuje neco all in one ? Traktor je na tohle zbytecne slozity, nechci ty mp3 nijak michat do sebe. Diky

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2007 17:05

http://www.native-instruments.com/index ... portplayer
probadej to, ja o tom nic nevim, protoze je pro me zbytecny to instalovat ;)
jinak o tech dvou winampech si myslim, ze by to melo jit. ty dva zdroje budes do jednoho vystupu slucovat v nejakym externim mixacku?
me tak jeste napadlo, jde vubec winamp pustit ve vice instancich?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 06 zář 2007 17:39

Jo, jde, ja myslim, ze jsme to kdysi takhle v radiu delali, ale je to uz dlouho a nepamatuju si to ;) Slucovat to nebudu, na ty jedny zvukne budu mit jenom sluchatka, kde si budu kontrolovat, co pustit (nektery ty mp3ky nejsou pojmenovany, tak treba abych zjistil, jestli 3.mp3 je to, co myslim ;)
Jo a diky, ten beatport zkusim.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 06 zář 2007 17:47

Hmm, skoda, neumi to vic zvukovek.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2007 18:03

a nejaka vicevystupova? precejen uz je to dneska standard

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 06 zář 2007 18:04

1) ja to potrebuju do zitrka ;)
2) je to jednorazovka, nebudu kvuli tomu kupovat zvukovku

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 06 zář 2007 18:09

presne tohle jsem s vice winampy delal (rekl bych nejaka verze 2x). winamp.exe a winamp2.exe a slo to, pokud si dobre vzpominam.

martin23
Příspěvky: 15
Registrován: 14 dub 2007 13:14

Příspěvek od martin23 » 06 zář 2007 19:31

Dobry den nevim jestli jsem tu zcela spravne, ale chtel bych se zeptat pouzivám SonicStage přehrávač ale nejde mi to poslat do externí zvukovky umí to vůbec? díky za připomínky.Martin

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 06 zář 2007 20:43

kermitak: hele a pripada v uvahu i varianta mono out? myslim levej cue, pravej out

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 06 zář 2007 20:46

biscuit: to by asi nebylo uplne dobry. No nakonec to ale asi stejne poresim dvema winampy, ono to neni zas tak hrozne, diky za tipy.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 07 zář 2007 05:46

Dva winampy jsou v pohode, staci si kazdy hodit do jineho adresare a spustit :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 07 zář 2007 09:54

Jo, a povolit v nich "more instances" ;) Jj, uz jsem to tak nakonec udelal.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 07 zář 2007 16:48

Fakt? Ja porad pouzivam svuj stary ktery si bez instalace uz par let migruju a novou verzi ktera umi i video ale zase je takova celkove pomalejsi.. a ja mam stejne radsi videa s vlastnima mp3 v pozadi :)

Odpovědět