alt píše:dá to práci ale výsledek stojí za to !!
Ne, výsledek za to nestojí.
Koukat se na veřejnosti na jednoho - dva zoufalce, který drží kytaru nebo je opřený o nějaký klimpr a z kompu jede muzika, je pro mě čirý smutek, a hanba mě za něj fackuje.
Pokaždé, když musím bohužel vyslechnout a shlédnout ( z povahy mého živobytí ) podobnou hudební perverzi a prostituci, mi je dva dni na zvracení.
Horší je, že normální lidi, návštěvníci, hosté ...
- jsou už z toho také otráveni
- někteří jsou otráveni, ale smířeni
- někteří to berou za normální !

, jelikož už neví, nebo ještě neměli možnost být na zábavě, večírku, oslavě, v baru, kavárně ...kde by hrála ŽIVÁ hudba
- některým je to jedno, nebo se to dokonce i líbí , ale to je bohužel už "speciální" sorta co absolutně neví která bije
Tohle konání nemá žádnou obhajobu, pokud to není myšleno jen jako nějaká soukromá srandovní karaoke "šou"
zdarma.
O braní práce pro opravdové a živé muzikanty ani nemluvím.
( jsme bohužel ve fázi, kdy už to není ani o kurvení kšeftů, ale takové "věhlasné okresní" duo si řekne dokonce o větší honorář než klasická malá
živá parta ve čtyřech. Můžou si říct, protože ostatní časem zlikvidovali. Bohužel někdy je to i torzo bývalé normální party kdy ten "šikovný s kompem" přistoupil na podmínky jeho budoucích chlebodárců )
O kurvení všeobecného podvědomí lidí o muzice a muzikantech ani nemluvím.
( dnešní klasická věta : A kdo tam hrál ? - Čeče nevím, nějaký šašek se samohrajkou.
Nebo : Kdo tam bude hrát nebo hraje ? - Nevím, určitě nějaký dva šašci s automatem.)
btw : kdo zná ze svého okolí dobrou 4 člennou,
živou "zábavovou" partu v normálním osazu (basa, bicí, kytara, klávesy), kde by třeba kytarista měl popřípadě po ruce nějaké ságo nebo trumpetu a alespoň tři z nich zpívali ??
Kontakt prosím na PM.
-----------------------------------------
alt : Nic osobního, třeba to děláš z jiného (mě neznámého) důvodu.
Myslím to obecně a jako obecný problém.
Pokud něco, a měl by začít nějaký flejm, tak prosím nějakého moderátora ať mi to nemaže, rozdělí a založí prosím nějaké hulákací téma o trendu "ajntetáři, sekvencer, mp3.. vs živá hudba do kýble" , nebo tak něco.