přehrávání wav. nebo mp3 + midi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
alt

přehrávání wav. nebo mp3 + midi

Příspěvek od alt »

zdravím všechny......
potřeboval bych pro hraní z potkladama softwarový nebo jiný přehrávač,který umí přehrávat
wav. nebo mp3(320) a zároveň synchronně midi tracky......používám 1by1 player....je docela akční
což je při hraní dost důležité ale to asi nemusím psát...
poraďte jestli vůbec něco takového existuje......
u midi se mi jedná o řízení různého hardwaru.....efektů..atd..
díky moc za radu....Alt :?

kexik

Re: přehrávání wav. nebo mp3 + midi

Příspěvek od kexik »

ableton live
fruity studio

alt

Příspěvek od alt »

název fruity studio jsem zaslechl..ale vůbec ho neznám...
než se s ním začnu seznamovat .... má tento program play list ?
hodil by se pro hraní ? (myslím tím zábavové hraní..jedná se pouze o přehrávání mnou vytvořených potkladů).. jestli ano ..prosím napište
a já se začnu seznamovat... :wink:
díky Alt.

kexik

Příspěvek od kexik »

playlist v klasickom zmysle slova (ako winamp alebo itunes) nema ani jeden, oba maju file browser z ktoreho vies mysou pretahovat tracky na timeline aku poznas z inych audio alebo video programov. tam aj potom riesis zmenu bpm v case, crossovery, midi tracky sluziace na ovladanie audio efektov pripadne dmx jednotky atd. oba vedia prepocitat song na iny bpm aj detekciu bpm automaticku aj cez tap

alt

Příspěvek od alt »

tak jsem si nainstaloval fruity studio a asi to není ono....je to sice dobré ale velice pomalé a zdlouhavé :(
není to akční... na živé hraní to určitě není...asi chci něco co neexzistuje...nebo jsem to špatně popsal...
pomozte prosím :| ....hodně to pomůže...díky Alt

kyvaa

Příspěvek od kyvaa »

Vyzkoušej demo Abletonu, podle toho co popisuješ v úvodu, by to měl přehrát (ale fruity to svedou taky), ty akční hrdino.

alt

Příspěvek od alt »

po delší odmlce.....
1. oslovení " ty akční hrdino " mě v mém věku xxxxxx. opravdu potěšilo a pobavilo :lol:
2. vše vyřešeno....cubase umí vše a ještě více (synchronně text na muziku,video atd.....)
akčnosti se dosáhne pomocí maker nebo prostého uložení v cpr...dá to práci ale výsledek stojí za to !!
popis jak na to by byl velice zdlouhavý ale na požádání bych to asi rozepsal podrobně .
jinak díky...... Alt.

jackies

Příspěvek od jackies »

alt píše:dá to práci ale výsledek stojí za to !!
Ne, výsledek za to nestojí.
Koukat se na veřejnosti na jednoho - dva zoufalce, který drží kytaru nebo je opřený o nějaký klimpr a z kompu jede muzika, je pro mě čirý smutek, a hanba mě za něj fackuje.
Pokaždé, když musím bohužel vyslechnout a shlédnout ( z povahy mého živobytí ) podobnou hudební perverzi a prostituci, mi je dva dni na zvracení.

Horší je, že normální lidi, návštěvníci, hosté ...
- jsou už z toho také otráveni
- někteří jsou otráveni, ale smířeni
- někteří to berou za normální ! :roll: , jelikož už neví, nebo ještě neměli možnost být na zábavě, večírku, oslavě, v baru, kavárně ...kde by hrála ŽIVÁ hudba
- některým je to jedno, nebo se to dokonce i líbí , ale to je bohužel už "speciální" sorta co absolutně neví která bije

Tohle konání nemá žádnou obhajobu, pokud to není myšleno jen jako nějaká soukromá srandovní karaoke "šou" zdarma.

O braní práce pro opravdové a živé muzikanty ani nemluvím.
( jsme bohužel ve fázi, kdy už to není ani o kurvení kšeftů, ale takové "věhlasné okresní" duo si řekne dokonce o větší honorář než klasická malá živá parta ve čtyřech. Můžou si říct, protože ostatní časem zlikvidovali. Bohužel někdy je to i torzo bývalé normální party kdy ten "šikovný s kompem" přistoupil na podmínky jeho budoucích chlebodárců )
O kurvení všeobecného podvědomí lidí o muzice a muzikantech ani nemluvím.
( dnešní klasická věta : A kdo tam hrál ? - Čeče nevím, nějaký šašek se samohrajkou.
Nebo : Kdo tam bude hrát nebo hraje ? - Nevím, určitě nějaký dva šašci s automatem.)

btw : kdo zná ze svého okolí dobrou 4 člennou, živou "zábavovou" partu v normálním osazu (basa, bicí, kytara, klávesy), kde by třeba kytarista měl popřípadě po ruce nějaké ságo nebo trumpetu a alespoň tři z nich zpívali ??
Kontakt prosím na PM.
-----------------------------------------
alt : Nic osobního, třeba to děláš z jiného (mě neznámého) důvodu.
Myslím to obecně a jako obecný problém.

Pokud něco, a měl by začít nějaký flejm, tak prosím nějakého moderátora ať mi to nemaže, rozdělí a založí prosím nějaké hulákací téma o trendu "ajntetáři, sekvencer, mp3.. vs živá hudba do kýble" , nebo tak něco.

alt

Příspěvek od alt »

se vším co si napsal naprosto souhlasím.....ale diskuze na toto téma(věř mi) nemá cenu
souvislostí a rovin pravdy je tolik , kolik je muzikantů.... :wink: Alt.
starý a ohraný muzikant.

Odpovědět