Presonus Studio One 2 - instalačky

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
montek
Příspěvky: 47
Registrován: 16 kvě 2007 23:01

Presonus Studio One 2 - instalačky

Příspěvek od montek » 02 pro 2013 21:23

Zdravím fórum.
Mám (měl jsem) nainstalovaný a registrovaný Studio One Artis - Upgradoval (koupil) jsem Studio One 2 PRODUCER (zatím neinstalován)
a nyní koupil Upgrade 3 - Studio One PROFESIONAL.
Otázka:
Musím nainstalovat nejprve Upgrade Producer a pak Upgrade Profesional - nebo stačí jen Upgr.3 - Profesional ???

Předem díky za postřehy ...
montek
Roland BK-5, Presonus FireStudio,Cubase 7.5,Studio One 2,BCF2000, etc ..

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Presonus Studio One 2 - instalačky

Příspěvek od Milan » 02 pro 2013 22:12

Není nutno, stačí nainstalovat DEMO verzi nebo FREE verzi staženou z http://www.presonus.com (záruka aktuálnosti) a aktivaci správné verze zajistí vložení příslušného aktivačního čísla. instalačí CD jsou v podstatě k ničemu (zastaralá verze) Studio One má výborně vyřešený proces instalace a aktivace, takže se stáhne vlastně jen základní program, ten se aktivuje (či updatuje) přímo z prostředí Studio One a následně se opět "zevnitř" programu Studio One stahují další doplňky (zvukové banky, češtin, presety atd...) Konkurence by se v tomto směru mohla učit. Třeba Cubase s eLicenserem je ještě v pohodě, ale aktivovat a nainstalovat úspěšně Pro Tools to už chce celého chlapa :-)

montek
Příspěvky: 47
Registrován: 16 kvě 2007 23:01

Re: Presonus Studio One 2 - instalačky

Příspěvek od montek » 02 pro 2013 22:37

OK Milane,
asi takhle:
mám na PC s Windows XP dosud nainstalované S1 Artist - na něm jsem se "učil" - ano stahoval banky a ostatní jak píšeš ....
Teď budu mít nový PC s Windows 8 - 64bit a tam chci právě nainstalovat verzi S1 v2 ! mám zakoupené oba UpGrady (Producer/PROFESS..)
Mě jde o to, jestli mám instalovat Producer (samozřejmě ho stáhnu ze stránek Presonusu, kde jsem již registrován s Artisem), a přes něj
upgradovat na PROFESIONAL - nebo stačí už jen nainstalovat jen Profesional (stáhnu - zadám lic.kód ..)
- a pak mám přeinstalovat na verzi 2.5 ???
a ještě: ve Windows 8 64bit chci mít obě instalace Studia - t.j. 32bit i 64bit. Jak na to ?? (W8 ještě neovládám - bohužel jen pár dní)
Díky předem.
Karel
Roland BK-5, Presonus FireStudio,Cubase 7.5,Studio One 2,BCF2000, etc ..

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Presonus Studio One 2 - instalačky

Příspěvek od Milan » 02 pro 2013 23:14

Nainstaluj rovnou Professional 2.6, který si stáhni z Presonusu - je jedno co stáhneš, klidně i DEMO , je to pořád stejná a tatáž instalačka. Stáhneš si obě verze - 32bit i 64bit, každou nainstaluješ aktivuješ zvlášť stejným číslem.

montek
Příspěvky: 47
Registrován: 16 kvě 2007 23:01

Re: Presonus Studio One 2 - instalačky

Příspěvek od montek » 03 pro 2013 12:56

Super, díky !
Roland BK-5, Presonus FireStudio,Cubase 7.5,Studio One 2,BCF2000, etc ..

montek
Příspěvky: 47
Registrován: 16 kvě 2007 23:01

Re: Presonus Studio One 2 - instalačky

Příspěvek od montek » 19 led 2014 17:11

Milan píše:Nainstaluj rovnou Professional 2.6, který si stáhni z Presonusu - je jedno co stáhneš, klidně i DEMO , je to pořád stejná a tatáž instalačka. Stáhneš si obě verze - 32bit i 64bit, každou nainstaluješ aktivuješ zvlášť stejným číslem.
Tak nainstalováno.
Ale nešlo mě to přímo, jak píšeš výše - asi proto,že chci upGradovat.
Takže jsem musel napřed stáhnout Demo - nainstalovat - spustit a zaktivovat ho.Na to dále aktivovat Producer a na něj dále aktivovat Profesional! A postahovat vše další z webu ( Soundsets,......).

Na osobním účtu ale jsou všechny ! aktivace pro případné instalace..

Trochu jsem se pak trápil s úpravami - jelikož mám PC jako C:disk SSD disk (240 GB) a při instalaci DEMA mě některé "cesty" na D:disk (u mě hlavní) nenabídl.Při dalších instalacích\aktivacích už to šlo tam, kam jsem si to nastavil. Ostatní (Soundsets,Presets,Songs,..)mám na dalším disku (E:\).

- instalace 32bit jsem zatím nedělal, ale předpokládám, že bude stejný postup do verze Producer (myslím,že Profesional je jen 64bit "?").

Díky znovu za předchozí nakopnutí!
Roland BK-5, Presonus FireStudio,Cubase 7.5,Studio One 2,BCF2000, etc ..

Odpovědět