Zdravím
Jsem fakt amatér a můj dotaz je asi hloupý, ale potřeboval bych jak je to s připojením samplerů tohoto typu? Mohl by mi někdo přesně popsat jak a kam musí co vést atd..? Díky za odpověď.
Připojení KORG ESX-1
Re: Připojení KORG ESX-1
Výstup: L/Mono, R (jack: mono x 2), Individual 3, 4 (jack: mono x 2), Headphone (jack: stereo) - (prehravani z nastroje ven)
Vstup: Audio In (jack: stereo) - (nahravani z venku dovnitr nastroje)
MIDI: In, Out, Thru - (ovladani jinym zarizenim, pripadne ovladani jineho zarizeni)
Externí paměť: SmartMedia - (prenos pro tve samply WAV nebo AIFF)
MIDI: In, Out, Thru - (ovladani jinym zarizenim, pripadne ovladani jineho zarizeni)
Takže když bych to chtěl napojit do karty EDIROL UA25-EX tak to mám píchnout do TRS pro mikrofon?W.Cable píše:Výstup: L/Mono, R (jack: mono x 2), Individual 3, 4 (jack: mono x 2), Headphone (jack: stereo) - (prehravani z nastroje ven)
Potrebujes na vstupu karty dvoukanal, abys mohl zapojit aspon Main Out. Ten edirol, se divam, ma dva Neutrik Combo vstupy, tam napichas dva jacky z tech main out vystupu L+R.
Hochu ty mas ale zakladni nevedomosti, takze polopate.
Pokud chces prehravat/nahravat do Edirolu co si v Korgu udelal, tak to propoj:
Korg Output(vystup): LMono/R do Edirol Input1/L & Input2/R(vstup), nezapomen zmacknout knoflik Hi-Z.
Korg Output(vystup): LMono/R do Edirol Input1/L & Input2/R(vstup), nezapomen zmacknout knoflik Hi-Z.
Ano mám základní nevědomosti... Nemáš nějakej zajímavej zdroj kde je to dopodrobna vysvětlený? JInak tohle už teda chápu dík. Jen jsem myslel že L input je extra pro mikrofon a R input pro kytaru a že Hi-Z přepínám mezi L a R... JEstli Hi-Z bere oba najednou tak je to snad ok. a když bych chtěl takhle připojit třeba nějaký efekty který by mi ovlivnňovali to co jsem udělal v pc tak to udělám jak?W.Cable píše:Hochu ty mas ale zakladni nevedomosti, takze polopate.
Třeba z výstupu zvukárny (ty cinche) do mixáku, pak do mixáku napíchat efekty a třeba toho korga a výstup z mixáku píchnout zpátky do jacků? a pak přes trs výstup ze zvukárny do repráků. To by fungovalo?
hovno, ziadne hi-z si nezapinaj. zapnutim hi-z sa len zvysi impedancia na kanali R. ty potrebujes mat oba kanaly s identickou impedanciou, inak budu mat roznu citlivost a rozne sumiet/brumiet. po zapojeni treba nastavit sens. na oboch vstupoch tak, aby ti neblikala ledka peak vedla knoflika s limiterom
Front Panel
Input Jack L, R: XLR type (balanced, phantom power +48 V), 1/4 inch TRS phone type (balanced)
* Input Jack R: high impedance is supported
Headphone Jack: Stereo 1/4 inch phone type
Tak to by potvrzovalo to co pises i co pise Kexik, cili zapojeni zustava, jenom to nastaveni udelej bez Hi-Z, tak jak radi Kexik.
Input Jack L, R: XLR type (balanced, phantom power +48 V), 1/4 inch TRS phone type (balanced)
* Input Jack R: high impedance is supported
Headphone Jack: Stereo 1/4 inch phone type
Tak to by potvrzovalo to co pises i co pise Kexik, cili zapojeni zustava, jenom to nastaveni udelej bez Hi-Z, tak jak radi Kexik.