Program který po vložení hudby vyjede noty
Program který po vložení hudby vyjede noty
Dobry den
asi to sem davam spatne do teto slozky ale nevadi ,
mate nejake skusenosti nebo znate nejake programy do kterych vlozite hudbu a ten program vam z toho vyjede noty ? moc dekuji predem
asi to sem davam spatne do teto slozky ale nevadi ,
mate nejake skusenosti nebo znate nejake programy do kterych vlozite hudbu a ten program vam z toho vyjede noty ? moc dekuji predem
Re: Program který po vložení hudby vyjede noty
ja bych zase chtel program, do kteryho se vlozi nekdo, kdo nerad premejsli a vyjede z nej clovek, alespon o dvacet procent ochotnejsi tu hlavu pouzivat. mozna by stacilo, kdyby se alespon naucil vyjadrovat...
Třeba Melodyne od Celemony.
empatická odpověď: taky by se mi to líbilo. Ale principiálně to moc nefunguje. Dost často mi pomůže youtube. spousta lidí tam ukazuje na klaviatuře jak se co hraje. nedávno sem se tak naučil nokia tune 

Bezobsažný odpovědi zamořují fóra. Celkem dobře funguje i sluch
Monofonní party Celemony zvládalo docela dobře, celou skladbu asi ne.

fora nejvic zamoruji bezmyslenkovita temata. navic jsem odpovidal i z duvodu, ze jsem tuto otazku, formou ctrl+c ctrl+v, dostal i jako sz.
jinak odpovidat dobre na blbou otazku z principu nejde.
____
jo a dekuju adminovi, ze to alespon prejmenoval
jinak odpovidat dobre na blbou otazku z principu nejde.
____
jo a dekuju adminovi, ze to alespon prejmenoval

Naposledy upravil(a) biscuit dne 31 říj 2014 13:33, celkem upraveno 1 x.
Já jsem třeba ještě na windows používal na jednoduchý kila nějakej Wav to Midi konventor, nebo tak něco. Někdy se to povedlo, jindy ne, každopádně vždycky jsem musel promázat eventy, protože to převádělo každej prd. Jestli máš představu, že do softu hodíš track a on ti po stopách vygeneruje nástroje a nakliká bicí, tak budeš muset zkusit Harryho Pottera, ale ten už sem taky nechodí...
ok až na to že ta hudba je mojeTAP píše:empatická odpověď: taky by se mi to líbilo. Ale principiálně to moc nefunguje. Dost často mi pomůže youtube. spousta lidí tam ukazuje na klaviatuře jak se co hraje. nedávno sem se tak naučil nokia tune

V čem děláš, že ti to neumí noty?
No , veď áno - keď máš tu hudbu v MIDI formáte (resp. projekt obsahujúci nejakú formu MIDI), tak notačné programy sú... Finale, Sibelius, a podobne...
Čiže dôležitá otázka : v akom formáte máš svoju muziku k dispozícii ?
Čiže dôležitá otázka : v akom formáte máš svoju muziku k dispozícii ?