prophanity vsti (free prophet5 clone)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dendy

prophanity vsti (free prophet5 clone)

Příspěvek od dendy »

celkom vajn emulacia, sice to obcas divne praska a treba stiahnut volume lebo pri vyssej rezonancii to divne skresluje ale mozno to je naschval aby to pridavalo dojmu stareho rozbiteho analogu.. kazdopadne zvuk je podla mna na VSTi pomery az extremne tucny :)

nedajte sa odradid tym ze je to zo syntheditu fakt by som to nehadal na synthedit podla zvuku :)

http://blu-gruv.tripod.com/id30.html
Obrázek

autor nema na stranke ani mp3 ukazky tak som si dovoli par ukazok pre vas spravit :)
http://files.dendy.sk?dir=prophanity_vsti

peteness

Příspěvek od peteness »

Diky, ale stejne mi v posledni dobe ty reinkarnace neceho ze 70's pripadaji jako podvod. Kdyby nenapodobovali analogy, ale Treba Korg Triton - to by mozna melo smysl - jenze to by byla o dost vetsi drbacka :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

jasne v podstate suhlasim :)) ale napadlo ma ze niekoho by to mohlo zaujat.. zvukovo mam kazdopadne z tohto tu zatial naviac "analogovy" feeling zo vsetky prophet emulacii co som pocul medzi softwarom..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Fakt pekne :))
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Obrázek

free Prophet-5 VSTi

http://rekkerd.org/efm-releases-free-p5-vsti-beta/

nezkousel jsem (nemam to ani v planu)

.

dendy

Příspěvek od dendy »

ten poznam to uz je ale starsi plugin.. imho ten je na rozdiel od toho prophanity uuuple ale uuuplne mimo :-))

kexik

Příspěvek od kexik »

ta prophanity je fakt tlsta, celkom fajne organy som za chvilu nakrutil a fajne to basuje, ale nejde z toho vyrazit tolko zvukov ako z pro53, vsetko ma strasne hrube ladenie a filter moc nereaguje... ten ecsonov tip je kravina, to ani neskusajte :)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

kexik píše: ten ecsonov tip je kravina, to ani neskusajte :)

videl jsem obrazek tak to tu mate . ) takovejch kravin je plnej internet

Tyhle vsechny "analog napodobeniny 99% jako original" nikdy neinstaluju, umrit smichy zatim nemam v planu : )

dendy

Příspěvek od dendy »

no mohol si si aspon tie moje ukazky mp3 vypocut :D by s teba neubudlo :P

kexik

Příspěvek od kexik »

ecson: ked sa na to clovek pozera realisticky a nepovazuje to za emulacie ale proste za nejake syntaky, tak niektore kusky dobre posluzia. ked ma nejake free vst 1MB, neinstaluje sa, a teda nijak nezasiera system... mam v pazi ci mam podobnych veci 5 alebo 200, ked ich obcas pouzijem, je to ok. to je jak so zbieranim samplov, pekna cast je celkom nahovno, ale nikdy nevies

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Ukázky se mi zdaj akorát uměle dobasovaný někde pod 50Hz. Tučný to neni, je to akorát přebasovaný. Do nahrávky by se to muselo stejně vořezat ...
Chlapi nehledejte pořád něco c hraje jako HW, zvlášť když víte, že je to dost Sci-Fi :-)

elektri

Příspěvek od elektri »

na Pro53 to rozhodně nemá, to je pro mně jeden z nejlepších SW synthů

dendy

Re: prophanity vsti (free prophet5 clone)

Příspěvek od dendy »

nepovaluje sa nahodou niekomu v archive tento stary vsti ?? idealne verzia 1.3 ... potrbeujem ju zohnat a nikde ju neviem najst.. na nete uz nikde nieje k stiahnutiu (aspon cez google som nenasiel)...

biscuit

Re: prophanity vsti (free prophet5 clone)

Příspěvek od biscuit »

Odpovědět