PROSÍM O POMOC, NI KOMPLETE VS ABLETON LIVE, CO SE DĚJE?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
jsem.devka

PROSÍM O POMOC, NI KOMPLETE VS ABLETON LIVE, CO SE DĚJE?

Příspěvek od jsem.devka »

Mám problém s balíčkem NI KOMPLETE a Abletonem Live,
už dva měsíce používám Ableton Live 8.0.5 ve spolupráci s balíčkem Komplete 5. Teď z ničeho nic, když jsem chtěl nahrát jednu session, a před tím jediná akce co jsem prováděl byla, že jsem nahrával taky session, se mi objevila tabulka: Failed to load VST "Guitar Rig 3". This VST Plug-in is not compatible with Live. A tohle mi začlo psát u všech produktů z Komplete!!! Zkoušel jsem obnovit systém ze zálohy, jednou jsem session zase bez problému spustil, další už ale zase nešla. Prosím jsou to fakt projekty, které nechci ztratit. A nechápu jak se to mohlo tak najednou pokazit. Prosím poraďte ty projekty nemůžu ztratit :(. Děkuju

Tak to vypadá:
[img=http://img692.imageshack.us/img692/9718/73086244.th.png]

hombrefeo

Re: PROSÍM O POMOC, NI KOMPLETE VS ABLETON LIVE, CO SE DĚJE?

Příspěvek od hombrefeo »

nainstaluj zpet cistou osmicku...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Alebo... :-) Cely komplet adresar /vst remove na iny disk. zapni ableton, nech vyhlada, hoci nic nenajde :) vypni ho, presun adresar vst znova naspat, a spusti ableton znova, zaregistruj vst

jsem.devka

refreshnul sem a funguje, jen doufám že se tohle nestane třeba při živáči

jsem.devka

ahoj, bohužel se problém opakuje. každou chvílí se to stane, a já pak už nevim co dělat. přesouvám různě složku, opak používám nástroj pro obnovení systému, nakonec to nevim ani jak nějak zase rozchodim, ale příště už to nemusí vyjít a já fakt nevim co s tim? myslíš že bude řešení ten downgrade na 8.0 nebo je už snad nová verze abletonu? děkuju za všechny rady, sem z toho fuckt hotovej

Odpovědět