reactOS a hudba ?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
alquadim
Příspěvky: 197
Registrován: 23 led 2006 11:36

reactOS a hudba ?

Příspěvek od alquadim » 16 úno 2006 19:35

Co rikate na tento projekt?

http://www.reactos.org/xhtml/en/index.html

zkousel to nekdo treba s FLStudio, CUbase apod?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: reactOS a hudba ?

Příspěvek od dendy » 16 úno 2006 20:39

alquadim píše:Co rikate na tento projekt?

http://www.reactos.org/xhtml/en/index.html

zkousel to nekdo treba s FLStudio, CUbase apod?

no vyzera to celkom zaujimavo skoda ze to nejde stiahnut (click na download - temporary unavailable)

ale predpokladam ze tento projekt nema dlhu zivotnost - Gates urcite spravi vsetko preto aby to znicil...

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 16 úno 2006 23:57

Zatím to nemá cenu stahovat, protože to vůbec nefunguje ;)

spidermaster
Příspěvky: 11
Registrován: 27 lis 2005 13:29

Příspěvek od spidermaster » 08 dub 2006 03:48

VElka skoda..pac dyby tam slapal aBleton, Windloose XP muzu zahodit...
------SM pleJgraUnd------
Not P4 2.6 + ext.fast HDD
Edirol PCR-30; evo UC-16
BCA2000 --> M-Audio LX4

nigol
Příspěvky: 37
Registrován: 17 zář 2002 09:25

Příspěvek od nigol » 08 dub 2006 15:58

Osobne si myslim, ze vic Win programu bude fungovat pod Linuxem pomoci Wine nez pod ReactOS.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 dub 2006 16:27

dalsia moznost je nainstalovat si na PC MAC OS X

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 08 dub 2006 17:39

Pytkin píše:dalsia moznost je nainstalovat si na PC MAC OS X
To je sice hezke ale co to prinese za vylepseni? Kdyz ma nekdo slabsi PC?
Tudy cesta asi moc nepovede . . . Holt asi zustane vetsina lidi stejne u Microsoftu.. Co jineho zbejva..

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 08 dub 2006 18:16

Pytkin píše:dalsia moznost je nainstalovat si na PC MAC OS X
Tak nad tim tedka hodne kutim... zatim mam nejakou verzi ktera mi jede jenom pod VMware...

Ale snad tu plne funkcni sezenu... pak hodim vykonostni tabulky...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 08 dub 2006 19:59

Tak to určitě zkusim, už sem to stáhnul a kouknu na to. Jestli tam půjde FL Studio tak to bude dobrý a pokud tento systém žere míň procesoru a paměti než XP, tak zase zbude víc prostředků pro hudební aplikace. Kdyžtak pak taky napíšu nějakej report.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 dub 2006 22:03

kora : ze sa nemusis trapit s windowsom ..

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 09 dub 2006 10:33

Hmm, tak mě se podařilo spustit akorát to Live CD. Jinak mi to nenašlo USB myš, protože tahle aktuální verze 0.2.9 to neumí. Potom jsem to chtěl instalovat normálně z ISO verze a nahlásilo to, že nemůže najít harddisk, takže to buď neumí NTFS a nebo to neumí SATA. No, zatim teda pro mě dost nepoužitelný. Jako tu myš vyřešim redukcí USB na PS2 možná, ale nevim proč to nenašlo můj harddisk. Má někdo nějaký nápad, nebo podobný problém?

A nezná někdo ještě nějaký jiný alternativní OS, kde by šly programy z windows?
Naposledy upravil(a) Jindy dne 09 dub 2006 11:44, celkem upraveno 1 x.

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 09 dub 2006 11:11

Pytkin píše:kora : ze sa nemusis trapit s windowsom ..
To je jedina vyhoda :lol: Ja si pockam na novou ver. Windows a podle toho se zaridim.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 dub 2006 11:17

kora : I ty naivko !

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 09 dub 2006 11:19

Pytkin píše:kora : I ty naivko !
Pravda. pravda. Co dodat? :roll: ale preference na nej zneji zatim dobre..

Odpovědět