REAKTOR 5 PLAYER FREE

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od dendy » 13 zář 2010 15:54

celkom zaujimava alternativa, komplet free "player" pre reaktorovske ansamble, aj s kniznicou veci zadarmo... po KORE PLAYER FREE dalsia prijemna vec.. mozno je to stare ale len teraz som to objavil a zbezne vyhladavanie po ezone nenaslo ze by to tu niekto spominal

REAKTOR 5 PLAYER FREE + FREE FACTORY SELECTION
http://www.native-instruments.com/#/en/ ... ?page=1592


edit:

tu su vsetky ich free playery pokope
http://www.native-instruments.com/#/en/ ... -7-players

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od listonos » 15 zář 2010 03:22

Inak Reaktor vie konecne ako plugin ukladat nastavenia presetu bez toho aby bolo treba robit temp adresar pre ensamble.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od dendy » 15 zář 2010 11:21

to fakt ? no teda to sa mi ani nechce verit ze koncecne po tolkych rokoch si uvedomili ze ta nuitnost ukladat cely enseble bola nekoncne otravna :-) zeby som sa zase reaktoru pozrel na zubok ? lebo priznavam ze toto bola jedna z veci ktora ma tak znechutila az som reaktor uplne prestal pouzivat ...

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od Amorph » 15 zář 2010 12:37

hm, me to teda uklada v pohode od verze 5.0, tedy minimalne 3 roky nazpet.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od dendy » 15 zář 2010 12:44

aha.. no ja som mal reaktor naposledy v ruke taku verziu co pomne vzdy chcelo aby som spolu s projektom ulozil do adresara aj pouzity ansambel.. :)

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od listonos » 15 zář 2010 17:09

Ja som mal pred tym posledny update 5.1.5 a furt tam vyhodil to okno ze kam dat ensambel - aj ked potom sa tam tusim uz dalo zaskrtnut aby neotravoval a ukladal do toho zdrojoveho - aj ked neviem isto, moc som ho teda nepouzival.

Teraz to vyzera ze nepotrebuje nic, akurat ked chce clovek editovat strukturu, tak sa pyta ci spravit kopiu.

Vcera som stiahol update ale nove tam je akurat to GUI a nejake nove instrumenty/efekty som si tam teda nevsimol, akurat nejaky novy physical modeling modul tam ma byt. Co je ale super, ze sa to cele konecne "tvari" ako normalny plugin, nie ako moloch vhodny akurat tak na hranie.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od Fractal » 15 zář 2010 17:28

jdou do toho free playeru dávat jakékoli ensembly nebo je to omezené?

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od listonos » 15 zář 2010 17:32

V tom free asi pojdu len tie co su k nemu a ani nejde u nich editovat struktura.
konkretne tieto: http://www.native-instruments.com/#/en/ ... ?page=1594

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od dendy » 15 zář 2010 17:42

neviem k defaultnej instalacii playeru sa doinstaluje balik kde su 3 - carbon2 a este 2 ... ale neviem ani kam na disku fyzicky to nahra ... treba skusit.. ked tak posli daky dalsi ens ak mas a skusim to niekam nahrat ci mi to nacita ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od biscuit » 15 zář 2010 17:56

na native webu je to napsany. urcite tam nejdou nahrat vytvorene "uzivatelske" ens. podle me tam pujdou nahrat jen ty, ktery ni vydaj spesl pro player, alespon tak to chapu, jinak by to pro ne ani nemelo cenu.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od dendy » 15 zář 2010 18:03

nj tak to v celku dava zmysel.. skoda ze do toho free balika nedali par veci naviac.. predsa len z tych 3 je pre mna pouzitelny tak ten Carbon2 :-) to v KORE2FREE je toho pouzitelneho viac ...

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od Amorph » 15 zář 2010 23:58

Update reaktoru z verze 5 na tuhle nejnovejsi 5.5.1 je free, takze jsem ho dneska nainstaloval a musim rict, ze se chlapci v NI fakt vytahli. Interface urcite spousta zmen k lepsimu a hlavne ty pridany ensembly jsou supr. Ted jsem letmo projel Electronic Instruments a nektery veci se mi tam fakt hodne libej.

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od listonos » 16 zář 2010 16:17

Amorph: Kde tam mas pridane ensamble? Lebo ja tam nemam nove nic, dokonca to vyzeralo ako keby v tom update neboli vobec ziadne a to ma cez 500MB. Rozmyslam, ci to nebude v tom, ze som odinstaloval 5ku ked som instaloval Komplete Elements lebo sa nechcel nainstalovat Reaktor 5.5 Player. Ked som potom na free instaloval 5.5 full update, tak uz som nevidel nikde vobec ziadne ensamble, len tie tri free. Potom som nainstaloval staru 5ku na nu ten update ale mam tam teraz len to co bolo v 5ke.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od Amorph » 16 zář 2010 17:17

uff, to je nejakej divokej postup:) hele to nevim, mozna to opravdu ten instalator nezkousnul, kdyz jsi takhle cachroval s verzema. Ja mel normalni 5ku z Komplete 4 a na ni jsem nainstaloval nynejsi update 5.5.1 Nove prirustky v knihovne se mi proste normalne objevily v reaktorim browseru a jsou nainstalovany tam, kde mam defaultne Reaktor Library. Asi bych zkusil nacisto nainstalovat 5ku a pres ni ten update.

Jinak tech veci navic tam neni uplne malo. Electronic Instruments 1 a 2 jsou dohromady asi vic jak 20ens, plus je tam novej Lazer Bass syntak, nejaky efekty a moduly...

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: REAKTOR 5 PLAYER FREE

Příspěvek od listonos » 16 zář 2010 18:26

Vdaka, vsetko som to odinstaloval a nainstaloval nanovo a uz to ide. Inak stiahol som niekde demo Reaktor Prizm, to je ten synth zalozeny na novom Modal Synthesis module a fajny zvuk to ma - odporucam.

Odpovědět