Reaktor natoceni midi v ramci standalone

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Tom Šen

Reaktor natoceni midi v ramci standalone

Příspěvek od Tom Šen »

Ahoj, je možné v Reaktoru (když jej mám spuštěný standalone) nahrát MIDI? Pokud ano, nevíte prosím jak?
Umím natočit jen wav.

díky

Stan

Re: Reaktor natoceni midi v ramci standalone

Příspěvek od Stan »

přes Rewire

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Stan: díky, ale můžeš mi to prosím víc vysvětlit jak na to? díky tom

Stan

Příspěvek od Stan »

Co máš za DAW? Nejde ti to popsat bez toho aby jsi mi řekl co používáš protože jednotlivé DAW mají trochu odlišné postupy.
Všeobecně: Nejdříve spustíš Reaktor v nastavení MIDI(audio & midi setup) v horním panelu si aktivuješ MIDI in u tvého kontroleru (objeví se ti v nabídce) pak si otevřeš DAW a vytvoříš midistopu nastavíš midi kanál, aktivuješ nahrávání a je to.
Já tu mám Cubase 5,6,7, Logic Pro, Pro Tools, Studio One (vše zakoupené originály) kde ti můžu popsat přesně jak to udělat.

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Stan: Díky. Tak jsem to zkoušel a fungovalo mi to, ale nepopslal jsem přesně případ, o který mi jde. Mám v Reaktoru sequencer (spiral) ten posílám do Nordu 2x, to funguje a hraje v pohodě. A z Nordu bych potreboval dostat Midi noty do Logicu. Ale když dám record nic se neobjeví...Nord mám propojený s Fireface 400 přes MIDI port 1. Tak fakt nevím, kde je problém...Díky za pomoc, ahoj

Stan

Příspěvek od Stan »

Tak jsem projel internet protože nemám ani jeden z tvého HW. Objevil jsem že posílání MIDI z FF400 je problém ale to bylo v lednu 2012 tak to snad opravili. Updatoval si drivery? NIcméně je tu možnost zkusit kabel MIDI to USB který by tento problém částečně řešil protože by jsi obešel MIDI na FF400.
Nevím jak máš zmáknutej Logic. Zkoušel jsi vytvořit stopu ¨external instrument¨? Nord by se ti měl objevit v levé sekci Media/Library.

Odpovědět