Registracia produktu - vyhoda alebo zbytocnost?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dano

Registracia produktu - vyhoda alebo zbytocnost?

Příspěvek od dano »

Aku mate skusenost s registraciou zakupeneho softwaru na strankach vyrobcu? Osobne som zatial nie prilis nadseny. Upgrady su volne na stiahnutie tak ci tak, a ine vyhody nevidim.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dano : aspon mas z toho dobry pocit

bassline

Příspěvek od bassline »

dano: zavisi asi na firme...ja by som bez registracie v podstate nemohol nic, stahovat updaty, podpora, forum, to vsetko je len pre reg. uzivatelov...a taktiez v pripade straty licencneho cisla, poskodenia media (ziadanie o duplikat), ako neregistrovany zakaznik by si vela nezmohol...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Zalezi na fimre. Treba u NI i EastWest je registrace povinna a bez ni muzes soft pouzivat jen omezenou dobu. A kdyby to nebylo povinne, vidis v registraci nejake nevyhody?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hej .. vela firiem to robi tak , ze sa musis zaregistrovat az potom ti posli aktivaciu .. cize bez toho to nejde ..

dano

Příspěvek od dano »

excom: dobry pocit je fajn a mam ho aj pri samotnej kupe... v pripade ragistracie by som ocakaval nieco viac... nieco ako vernostne... na jednej strane je tu obrovske mnozstvo warezu a na druhej strane obcas prilis mala motivacia a snaha zo strany firiem... napriklad Steinberg ma ani len nespamuje a mam u nich zaregistrovane 2 produkty (cakal som aspon mail ze co je nove)...

bassline a pytkin: jo ak je to podmienka pouzivania, to je ina vec...

amorph: priamo nevyhody nie... ale skor je to take ocakavnie, ze niekto oceni ze som nieco kupil... tak ako su v kamennych obchodoch rozne vernostne karty...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dano : steinberg som tusim negegistroval .. Ale registroval som protools a dake pluginy k nemu a ty pisu kazdu chvilu , az mi to lezie na nervy :)
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 29 bře 2008 17:39, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

dano: steinberg je velmi specificka firma. u nich "custormer service" konci tym, ze si od nich kupis ich produkt.. odvtedy uz pre nich si nezaujimavy, tvoje prachy uz maju tak naco este plytvat ich casom a resourcami na teba :-))) nepoznam firmu co by viac srala na zakaznikov ako steinberg :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : ja mam aj horsie skusenosti ..

dendy

Příspěvek od dendy »

tak sa podel :) nech vieme na koho si davat pozor

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dano píše:nieco ako vernostne
ze ti vratia prachy na ucet co? 8)

dano

Příspěvek od dano »

no tak to by som sa velmi nebranil. ale uplne by mi stacilo, ak by mi napriklad obcas poslali nejaky zaujimavy upgrade alebo tak

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : neni to s hudobnej branze .. Mame tu jeden system na obraz , ktory stal niekolko milionov a 2 roky riesime ze to mrze a 2 roky to nevedeli odstranit .. Nakoniec sa to vyriesilo , ze sme upgradli ten system (dalsi milion+) , lebo na ten stary uz skoncila podpora ..

Odpovědět