Resetování nastavení VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
SkullFace
Příspěvky: 3
Registrován: 06 pro 2008 16:48

Resetování nastavení VSTi

Příspěvek od SkullFace » 06 pro 2008 17:04

Zdravim,

mám problém s resetováním VSTi patchů. k MIDI stopě přiřadím VSTi a vyberu požadovaný patch. Jakmile ale dám play, tak se nastavení přepne zpátky na výchozí patch pro danou stopu. Dřív mi to nedělalo a nastavení jsme nemělnil. Zkusil jsem kompletní reinstalaci Reapera i Mixcraftu (včetně vyčištění registrů i smazání souborů s nastavením), všech VSTI, kodeků, prostě všeho, co by s tím mohlo alespoň zdánlivě souviset. Má někdo nápad, co s tím? Předem díky!

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 06 pro 2008 17:44

podle mě to máš rozbitý...
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 06 pro 2008 17:52

A nemas nahodou v ty MIDI stope zaznamenany patch select (controller program change)?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 06 pro 2008 18:24

Amorph píše:A nemas nahodou v ty MIDI stope zaznamenany patch select (controller program change)?
dobrej tip! stavalo se mi to. jestli pouzivas cubendo, v midi partu si dole z velocity prepni na kategorii program change - pokud jsou v ni data, bude vedle nazvu kategorie hvezdicka. data smaz.

edit: sorry, reapera sem prehlid.
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 06 pro 2008 19:00, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 pro 2008 18:57

ak robis v reaperi skontroluj si v properties zalozku playback, ci tam nemas zafajknute "flush fx when looping"

SkullFace
Příspěvky: 3
Registrován: 06 pro 2008 16:48

Příspěvek od SkullFace » 11 pro 2008 01:34

Je to přesně, jak řikali Amorph a Brooklyn. Trubka jsem, že mě to netrklo hned, na záložku program jsem se zapomněl podívat. Nejjednodušší řešení bejvá správné :)

SkullFace
Příspěvky: 3
Registrován: 06 pro 2008 16:48

Příspěvek od SkullFace » 11 pro 2008 01:35

Jo a díky všem za tipy!

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 01:44

není zač :D
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 11 pro 2008 07:48

luphtrack píše:není zač :D
Hlavně ty jsi pomohl :!:

Odpovědět