Samplitude 8 vs M-Audio Axiom 61

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Samplitude 8 vs M-Audio Axiom 61

Příspěvek od Cyril » 23 črc 2007 21:20

Znicehonic mi prestal fungovat Axiom v Samplitude. Vsude jinde funguje. V Samplitude ho lze zvolit jako midi in zarizeni, ale nehraje to. Netusite, cim to muze bejt? Dekuju
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 črc 2007 21:21

cyril : mozno vypnute THRU v samplitude

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 črc 2007 19:49

pytkin: nevim presne co to znamena...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2007 00:14

cyril : nevies co je thru ? soft thru a podobne? neviema ako sa to vola v samplitude ..

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 črc 2007 08:59

pytkin: moc nevim, teda tusim thru, ale nevim co to znamena v tomhle pripade, v midi nejsem profik... Ja bych tipnul ze se vysralo neco s ovladacem, mam to pripojeny pres usb, asi to zkusim pres midi, stejne je vopruz ze se to musi dat do usbcka a zapnout pred startem programu, jinak to nevidi...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 30 črc 2007 10:33

Cyril: Je uplne normalne ze HOST aplikacia nepozna MIDI zariadenie ktore nebolo pripojene pred jej samotnym zapnutim......a druha vec....pokial mas vypnute THRU generalne v aplikacii tak je jedno ci pojdes HW MIDI portom alebo MIDI cez USB......fungovat to nebude.Takze problem by som hladal tam hlavne ked pises ze v inych aplikaciach to slape.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 črc 2007 14:07

cyril : no .. takze THRU je ze aplikacia posiela signal z vstupu na vystup .. cize to co hras na keybaorde, posiela do midi stopy , ktora ma prideleny vystup kam to ide .. niekde sa to zonacuje aj monitoring .. a podobne ..

videl by som to na taky daky problem , ked v inych softoch to funguje ..

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 31 črc 2007 13:54

cyril: skus mozno poslat nejake screenshoty ze ako to mas v samplitude nastavene. a skus napisat viac, napr ze co presne ti vlastne nehraje atd.
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 31 črc 2007 19:14

Problem vyresen, nejak zahadne se mi preply ASIO drivery na WDM a s tema to neslo at sem delal co sem delal. Takze diky vsem :oops:
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 31 črc 2007 19:27

Takze si vlastne nemal vobec problem s MIDI,ale audiom.....stacilo keby si si odsledoval MIDI aktivitu a poriadne popisal problem....

Odpovědět