Měli byste nějaké tipy na výborné samply/groovy etnických bících (afrika atd.) včetně programovatelných perkusivních smyček atd. ? Kdysi jsem měl nějaké akai cedečka a tam toho bylo spousty (džembe všeho druhu, dokonce i voodoo .. Takový "heavy hypnotic trance"
kontakt ma tohle taky ve sve knihovne - v sekci ethnic. NI dela i nejake expansion packy pro kontakt, mrkni na stranky NI, jsou tam i dobry ukazky ke vsem jejich vecem a zrovna nejaky bubinky se mi nedavno docela libily. Aha tohle je ono, prijde mi, ze je to dobre udelany http://www.native-instruments.com/#/en/ ... ntent=1599 Jinak je docela fajn Stormdrum i kdyz trochu spis na filmove zamerene perkuse.
Ty by byla dobrá poznámka kdyby ty knihovny všelijaké neměly často trošku speciální "umělecké" názvy Díky .. napíšu ...
Jedná se mi o to, že sem tam jsou drobné projektíky na zakázku, kde zvát živé bubeníky jako pro opravdové CD nahrávky (pro nahrání základů) je zbytečně náročné ...
ivo mne se strasne libila "aplikace" od wizoo darbuka / latigo... jinak treba stylus ma celkem dobry samply. ja osobne pouzivam uz na vsechno jen maschine a hodne toho pro svuj ucel vytezim z tovarni banky. ale moje naroky nejsou tak puristicky urcite, jako tvoje, protoze u me se to v tech tuckach zamaskuje