Existuje nejaky schopny program, ktory dokaze +/- spolahlivo prepisat nejaky audio track do midi? Samozrejme pocitam s dodatocnou manualnou upravou. Nejde mi o prepis celych skladieb s kompletnym aranzmanom, ale len o prepis jednonastrojovych partov (hlavne klavirnych).
Dakujem za tipy.
Software na prepis audia do MIDI
Re: Software na prepis audia do MIDI
dano " daj vediet ake vysledky dosiahnes ..
Takze vyskusane. Program si vyzaduje audio material v mono formate 16/44.1 a pri samotnom procese je mozne nastavit rozne algoritmy...
Napriek tomu ze to na zaciatku vyzeralo slubne, program dokaze prepisovat do MIDI naozaj len velmi jednoduche melodie bez akejkolvek harmonie. Cize prepise saxofonove solo alebo spev, ale uz nezvlada klavirny part kde sa hraju cele harmonie... nakoniec som si to musel poriesit vlastnymi usami, co vlastne vobec nie je na skodu
Napriek tomu ze to na zaciatku vyzeralo slubne, program dokaze prepisovat do MIDI naozaj len velmi jednoduche melodie bez akejkolvek harmonie. Cize prepise saxofonove solo alebo spev, ale uz nezvlada klavirny part kde sa hraju cele harmonie... nakoniec som si to musel poriesit vlastnymi usami, co vlastne vobec nie je na skodu
dano : to som rad .. cakal som to to co chces zvladne snad asi len melodyne .. i ked neviem ci vie z toho vygrcnut midi ..
A je to možno aj dobre, že to celkom nefunguje...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
vie, samozrejme... ale len plna a hlavne polyfonicka verzia, plugin to neviePytkin píše:dano : to som rad .. cakal som to to co chces zvladne snad asi len melodyne .. i ked neviem ci vie z toho vygrcnut midi ..