software synth pro chiptune music
cabowitz> wissenschaft rulez! Super priteplenej zvuk (mineno v dobrym)
Miluju tyhle "epicky" melodie a horkosladkou atmosferu...
k tomu syntaku, tesim se, az ho doma vyzkousim, nicmene ta jejich demo mp3 je prvotridni sracka
http://www.tweakbench.com/mp3demo/monomate.mp3
k tomu syntaku, tesim se, az ho doma vyzkousim, nicmene ta jejich demo mp3 je prvotridni sracka
Tak jsem vyzkousel letmo ty syntaky od Tweakbench a jsem NADSENEJ! Na prvni poslech se mi rozhodne nejvic libi PEACH, gameboy rulez! To proste musite vyzkouset!!! ,) Je rozhodnuto, neni cesty zpet k nudne soucasnosti, tohle proste musim zacit seriozne vyuzivat ,)
cabowitz: diky diky diky diky diky! (zvlastni, cim min bitu, tim vic to bere za srdce ,) Neprehanejme to s bity... jeden dva stacej

cabowitz: diky diky diky diky diky! (zvlastni, cim min bitu, tim vic to bere za srdce ,) Neprehanejme to s bity... jeden dva stacej
2cyril:www.cabowitz.com/chip.mp3 normalne bych to nikam necpal - ale v tomto pripade ehm... - prosta ukazka toho, jak se u chiptune da krasne relaxovat (10min) , obzvlaste u manipulace s pitchbandem bych ti pral me i videt - haha - no radeji toho necham...

2all: pro zajemce - www.cabowitz.com/8bit.zip - tady mate riple zakladni bici ze stareho dobereho spectrackeho AYe... enjoy...