Software T-RackS EQ a Mackie's Tracktion 2.

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
georgeoldman

Software T-RackS EQ a Mackie's Tracktion 2.

Příspěvek od georgeoldman »

Dobrý den všem,

jsem naprostý začátečník v tomto směru (ač dlouholetý muzikant). Koupil jsem si StealthPlug (zvukovka ke kytaře a kompu - mám Macbook Pro). Přiložené CD obsahovalo i software AmpliTube a Mackie's Tracktion 2, SampleTank 2 SE, T-RackS EQ. Vše se mi podařilo nainstalovat i zaregistrovat. A nyní přichází můj úsměvný dotaz:

v MacBooku mám ikonu AmpliTube a SampleTank, ostatní programy prostě nemohu najít a spustit :-) tedy Mackie's Tracktion 2 a T-RackS EQ. Spustím je spuštěním jiných programů? Nebo jak tedy?

Poradíte mi, prosím? Děkuji!

biscuit

Re: Software T-RackS EQ a Mackie's Tracktion 2.

Příspěvek od biscuit »

amplitube a sampletank jsou pluginy, ktere jde ale spustit i standalone.
t.racks eq je asi pouze plugin - ten sam nespustis.
a tracktion je pouze standalone aplikace, takze tu nespoustis pres jiny program.

georgeoldman

OK, díky, pokud je tedy Tracktion aplikace, je divné, že po její instalaci nemám nikde její ikonu :-)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jestli probehla instalace ok, tak predpokladam, ze to asi bude aplikace pro osx :-)
zkus to preinstalit a nebo dat vyhledavat na vsech discich.. nic lepsiho me nenapada ;)

georgeoldman

Instalace proběhla OK, prováděl jsem i registraci. Zkusím nainstalovat ještě jednou.

marioo 7

Příspěvek od marioo 7 »

RODE NT1-A NEW zvuková karta ux1 fanthomové napajení lh-050 jde mi zvuk do sluchátek ale nejde mi mikrofon nevim co a jak mam delat nahravame v audiaciti poradte nekdo pleas sme amateri sem zde s
pravně

Odpovědět