software z druhe ruky

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
biscuit
Příspěvky: 10564
Registrován: 22 črc 2004 02:58

software z druhe ruky

Příspěvek od biscuit »

Nevim jestli jsem spatne hledal, ale nenasel jsem...

Proto se ptam, jak je to s koupi již zaregistrovaného softwaru. Da se nejak prevest licence? Diky vsem

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 2129
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Příspěvek od tony9 »

To by mě také celkem dost zajímalo.

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri »

to má každá firma jinak, někdo to ani nedovoluje, u Steinberg se platí myslím něco kolem 1 500 za převod licence, někde jsem o tom četl, ale vůbec nevím kde to bylo

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3563
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii »

krom toho asi bude i záležet na ochraně/odblokování produktu. Počítám, že USB donglu je to putna, takže problém bude pouze u věcí, které k sobě potřebují registrační kód, jež je vygenerovaný na základě kódu dle HW počítače (dříve to měly Waves třebas). Pak by to bylo na diskusi a podmínkama výrobce (zřejmě), jak psal elektri. V případě toho dongle bych si s tím asi hlavu nijak nelámal.

P.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2739
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline »

asi zalezi od konkretneho vyrobcu...propellerheads napriklad transfer licence umoznuju...zdarma...

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

a mate tip, KDE kupovat? Predevsim starsi software... Docela by me to ted zajimalo...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

TC Electronics od nichž mam powercore s plug inama, tak tam to převedli taky zdarma.

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri »

Cyril: zkus tady, objevuje se tam pořád něco a za dobré ceny

http://www.kvraudio.com/forum/viewforum.php?f=43

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Co treba Ebay? Ja se Ebay bojim aby me nekdo nevyje*al. At uz soft, nebo syntaky. Maji tam fakt za dobry ceny VA synthy.. ale riskuj to.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x »

Kupuju skoro vsechno na eBay a v klidu, musis cist rating prodavajiciho
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

a.tom.x: jasne o tom sem slysel o ratingu. (zrejme OT) Platis predem a pak ti posle zbozi jo? Nejaka prepravni sluzba ci tak neco. Ja uplne presne nevim jak to funguje vim, ze tam prihazujes jako na aukci nebo tam mas uz pevne ceny, ale sou vyssi a je tam rating lidi podle prodeje a uspesnoti tusim. Ale ohledne placeni / dopravy / pojisteni toho moc nevim.

biscuit
Příspěvky: 10564
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

moje probehnuvsi zkusenost s nakupem secondhand cubase. pro prevod stacilo pozadat jednim emailem o zruseni stavajici registrace a ja si pak pridal soft na svuj ucet.
cena prevodu tedy byla jeden email a zhruba pet pracovnich dni cekani ;)
tak to alespon funguje u steinberga :-)

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

TOM-Thak: je tu veledlouhej thread o nakupovani na ebay- http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=3113

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph »

Ja jsem kupoval z druhy ruky Logic a taky to byla jen otazka par mailu (tehdy jeste s Emagicem). A kdyz jsem prodaval UAD (vcetne aktivovaneho Pultecu), tak to bylo taky easy - mail ode me, mail od kupujiciho a hotovo - vsechno gratis.

Odpovědět