Sound Forge - problem

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Sound Forge - problem

Příspěvek od OBRaZ » 25 úno 2007 22:34

Ahoj, mam takovy delikatni problem, muzete mi pls nekdo poradit?
Nahraval jsem na akci zaznam pres Sound Forge 8, cely zaznam se nahral ale pri ukladani se nekde stala chyba a proto nemam zatim vyrendrovany wave ale jen ulozeny jako "Sound forge project file" a k nemu slozku se souborem *.tmp ktery ma 3GB.. - to je ten soubor se zvukovym zaznamem.. kvuli te chybe pri ukladani je ten soubor ale asi nejak poskozeny a nechce se ted v Sound Forge otevrit, abych z nej dostal wave.. pritom vim ze ho v tom souboru tmp nahrany mam, videl jsem i zvukovou stopu, ale nemuzu se k ni ted dostat..
Nemate nekdo nejaky tip jak ten soubor *.tmp opravit nebo otevrit ci editovat? Zkousel jsem ten *.tmp prejmenovat na wave ale nepomohlo to.. Na tom zaznamu mi moc zalezi tak bych ocenil jakoukoliv radu..

OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Příspěvek od OBRaZ » 25 úno 2007 22:39

tuhle tabulku mi sound forge vyhazuje pri snaze ten soubor otevrit

Obrázek

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey » 25 úno 2007 23:09

...mozno si to len blbo napisal, ale prve co mi trklo, ze pises ako si skusal premenovat subor tmp na wave, ale spravne sa tato koncovka pise wav

ten projekt sa ti neda ako wav exportnut?
skusal si dat export do ineho formatu - mp3, ogg... ?
mas legalnu verziu? alebo neskoncila ti akurat licencia?

OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Příspěvek od OBRaZ » 25 úno 2007 23:15

S tim wave jsem se prepsal, samozrejme jsem zkousel koncovku wav, ale winamp to nepobira a nechce prehrat..

problem je v tom ze ten projekt nejde ted vubec otevrit..

ten zaznam jsem nahraval na akci pres externi zvukovku.. po skonceni nahravani jsem chtel tu zvukovou stopu vyrendrovat ale (ja bl*ec) jsem zvukovku vypnul driv nez jsem stacil cokoliv ulozit.. v tom si myslim ze byl problem.. sound forge pak prestal odpovidat a nechtel tu otevrenou stopu ulozit jako wav ani jako nic jineho, jedine co se mi podarilo bylo ulozit cely ten projekt (jako projekt sound forge).. ta zvukova stopa by mela byt v tom pomocnem "pracovnim" souboru tmp, ktery se ale ted odmita nacist, proto me zajima jestli uz je ten zaznam nenavratne ztraceny, nebo jeste existuje nejaka moznost jak ho zachranit..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 úno 2007 23:56

mozno problem s tym ze WAV ma 32bit adresovanie , cize maximalne 2GB na subor .. inak skus ten tmp subor hodit do sound forge .. ak maju 2GB limit porieseny , tak by ho mal vediet otvorit..

OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Příspěvek od OBRaZ » 26 úno 2007 00:02

praveze do toho sound forge ten tmp soubor nacist nejde :/

dedalebeda
Příspěvky: 109
Registrován: 22 led 2007 02:06

Příspěvek od dedalebeda » 26 úno 2007 03:15

tak to je divny ja sem zkousel nacist jenom ten tmp a je to normalni wav.....tak to mas asi vopravdu naky zkurveny... zkus ten tmp votevrit nekde jinde..tim nemyslim winamp ale nakej profi program..

OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Příspěvek od OBRaZ » 26 úno 2007 11:10

ok, zkusim, ale doporuc mi prosim co myslis tim profi programem.. dik

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Příspěvek od PiKey » 26 úno 2007 12:41

... no neviem, ak si vypol externu zvukovku pred ulozenim :(
nieco podobne som zazil ked som robieval s m-audio fw 18/14 vtedy mi nuendo zamrzlo a slo to len restartnut, ale nuendo ma zdrojove subory, kde si vsetky nahrate veci spätne najdes, ci aj sound forge? na tom som robil uz davno a len chvilu...
domnievam sa, ze dedalebeda mal na mysli, aby si to skusil otvorit v inom audio software, nie v prehravaci ako winamp a pod...

OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Příspěvek od OBRaZ » 26 úno 2007 12:52

Jn, ja mam od M-audio Audiophile FW a v tu chvilku sem mel v hlave zkrat a vubec mi nedoslo ze jeji predcasne vypnuti by to mohlo takhle zhatit..
Sound Forge ma taky zdrojove soubory, to je prave ten muj poskozeny tmp.. este to zkusim v nejakem jinem programu, ale moc nadeji uz tomu nedavam, protoze se sound forge mam dobre zkusenosti a kdyz to neotevre ten tak uz asi nic..

btw doporucili by jste mi nejaky jiny, pro tyto ucely lepsi soft na nahravani? casove chci nahravat vzdycky tak 3-5 hodin v kuse..

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 26 úno 2007 14:38

mam takovou zkusenost, ze free prográmek goldwave otevre cokoli, zkus to

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 26 úno 2007 15:01

.. a třeba ještě WaveLab

OBRaZ
Příspěvky: 19
Registrován: 20 led 2005 00:04

Příspěvek od OBRaZ » 26 úno 2007 15:28

for Fractal: OPRAVDU!! Povedlo se, goldwave to otevrel a uz to pekne renderuju.. skvele.. uz sem ani moc neveril ze se to povede, dekuju mnohokrat!!!!!!!

Odpovědět