Sound Forge - problem

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
OBRaZ

Sound Forge - problem

Příspěvek od OBRaZ »

Ahoj, mam takovy delikatni problem, muzete mi pls nekdo poradit?
Nahraval jsem na akci zaznam pres Sound Forge 8, cely zaznam se nahral ale pri ukladani se nekde stala chyba a proto nemam zatim vyrendrovany wave ale jen ulozeny jako "Sound forge project file" a k nemu slozku se souborem *.tmp ktery ma 3GB.. - to je ten soubor se zvukovym zaznamem.. kvuli te chybe pri ukladani je ten soubor ale asi nejak poskozeny a nechce se ted v Sound Forge otevrit, abych z nej dostal wave.. pritom vim ze ho v tom souboru tmp nahrany mam, videl jsem i zvukovou stopu, ale nemuzu se k ni ted dostat..
Nemate nekdo nejaky tip jak ten soubor *.tmp opravit nebo otevrit ci editovat? Zkousel jsem ten *.tmp prejmenovat na wave ale nepomohlo to.. Na tom zaznamu mi moc zalezi tak bych ocenil jakoukoliv radu..

OBRaZ

Příspěvek od OBRaZ »

tuhle tabulku mi sound forge vyhazuje pri snaze ten soubor otevrit

Obrázek

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

...mozno si to len blbo napisal, ale prve co mi trklo, ze pises ako si skusal premenovat subor tmp na wave, ale spravne sa tato koncovka pise wav

ten projekt sa ti neda ako wav exportnut?
skusal si dat export do ineho formatu - mp3, ogg... ?
mas legalnu verziu? alebo neskoncila ti akurat licencia?

OBRaZ

Příspěvek od OBRaZ »

S tim wave jsem se prepsal, samozrejme jsem zkousel koncovku wav, ale winamp to nepobira a nechce prehrat..

problem je v tom ze ten projekt nejde ted vubec otevrit..

ten zaznam jsem nahraval na akci pres externi zvukovku.. po skonceni nahravani jsem chtel tu zvukovou stopu vyrendrovat ale (ja bl*ec) jsem zvukovku vypnul driv nez jsem stacil cokoliv ulozit.. v tom si myslim ze byl problem.. sound forge pak prestal odpovidat a nechtel tu otevrenou stopu ulozit jako wav ani jako nic jineho, jedine co se mi podarilo bylo ulozit cely ten projekt (jako projekt sound forge).. ta zvukova stopa by mela byt v tom pomocnem "pracovnim" souboru tmp, ktery se ale ted odmita nacist, proto me zajima jestli uz je ten zaznam nenavratne ztraceny, nebo jeste existuje nejaka moznost jak ho zachranit..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mozno problem s tym ze WAV ma 32bit adresovanie , cize maximalne 2GB na subor .. inak skus ten tmp subor hodit do sound forge .. ak maju 2GB limit porieseny , tak by ho mal vediet otvorit..

OBRaZ

Příspěvek od OBRaZ »

praveze do toho sound forge ten tmp soubor nacist nejde :/

dedalebeda

Příspěvek od dedalebeda »

tak to je divny ja sem zkousel nacist jenom ten tmp a je to normalni wav.....tak to mas asi vopravdu naky zkurveny... zkus ten tmp votevrit nekde jinde..tim nemyslim winamp ale nakej profi program..

OBRaZ

Příspěvek od OBRaZ »

ok, zkusim, ale doporuc mi prosim co myslis tim profi programem.. dik

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

... no neviem, ak si vypol externu zvukovku pred ulozenim :(
nieco podobne som zazil ked som robieval s m-audio fw 18/14 vtedy mi nuendo zamrzlo a slo to len restartnut, ale nuendo ma zdrojove subory, kde si vsetky nahrate veci spätne najdes, ci aj sound forge? na tom som robil uz davno a len chvilu...
domnievam sa, ze dedalebeda mal na mysli, aby si to skusil otvorit v inom audio software, nie v prehravaci ako winamp a pod...

OBRaZ

Příspěvek od OBRaZ »

Jn, ja mam od M-audio Audiophile FW a v tu chvilku sem mel v hlave zkrat a vubec mi nedoslo ze jeji predcasne vypnuti by to mohlo takhle zhatit..
Sound Forge ma taky zdrojove soubory, to je prave ten muj poskozeny tmp.. este to zkusim v nejakem jinem programu, ale moc nadeji uz tomu nedavam, protoze se sound forge mam dobre zkusenosti a kdyz to neotevre ten tak uz asi nic..

btw doporucili by jste mi nejaky jiny, pro tyto ucely lepsi soft na nahravani? casove chci nahravat vzdycky tak 3-5 hodin v kuse..

Fractal

Příspěvek od Fractal »

mam takovou zkusenost, ze free prográmek goldwave otevre cokoli, zkus to

Poklop

Příspěvek od Poklop »

.. a třeba ještě WaveLab

OBRaZ

Příspěvek od OBRaZ »

for Fractal: OPRAVDU!! Povedlo se, goldwave to otevrel a uz to pekne renderuju.. skvele.. uz sem ani moc neveril ze se to povede, dekuju mnohokrat!!!!!!!

Odpovědět