Soundtoys 5 + Effect Rack
Soundtoys 5 + Effect Rack
Používáte někdo celý balík Soundtoys pluginů? Jak moc je vychytaný ten Effect Rack? Mám jenom všecky ty Little zrůdičky a Sie-Q
Re: Soundtoys 5 + Effect Rack
Mam ho cely, ale effect rack nepouzivam, spis samostatne plug iny. Co konkretne by te zajimalo? Ted jsou navic ve sleve
)

Zajimal by me prave ten ER, taky Soundtoys nejsou uplne nenarocne na cpu, tak jestli ten rack jeste nepriliva olej do ohne
Ja mam dojem, ze ten rack zadnej velkej vliv na CPU nema. Soucasny procesory myslim soundtoys nijak extra nezatezujou, coz je mozna duvod k upgradu. Nemuset premejslet kolik decapitatoru a level-locu v mixu pouzijes je rozhodne prijemny.
Ted zrovna jsem ten rack vyuzil na nejaky komplexni efektovaci retezce. Chtel jsem totiz pouzit vic crystalizeru po sobe, kazdej plnici jinou funkci a kdyz jsem to zacal skladat do cubasovskejch insertu tak mi doslo, ze by bylo mozna dobry pouzit rack. Musim rict, ze spokojenost, je to mozna i pohodlnejsi a rychlejsi v momente kdyz chces vic ST efektu za sebou. Globalni feedback je pak fajn bonus.
Ted zrovna jsem ten rack vyuzil na nejaky komplexni efektovaci retezce. Chtel jsem totiz pouzit vic crystalizeru po sobe, kazdej plnici jinou funkci a kdyz jsem to zacal skladat do cubasovskejch insertu tak mi doslo, ze by bylo mozna dobry pouzit rack. Musim rict, ze spokojenost, je to mozna i pohodlnejsi a rychlejsi v momente kdyz chces vic ST efektu za sebou. Globalni feedback je pak fajn bonus.
Takze uvnitr v tom racku se to da jeste nejak routovat, sendovat, gainstageovat? Chapu, že se to chova jako jeden plugin z hlediska ukladani presetu atp, ale neni mi jasne co je "uvnitr"
Zadnej sofistikovanej routing tam neni, jen poradi pluginu, wet/dry, global gain stage a globalni feedback. Koukni na youtube. Neni to rozhodne zadna killer feature, ale tu a tam se to hodi.
No ja to teda koupil, přes trade up update mě celé Soundtoys vyšly na 125 amerických, to je fakt asi nejlepší plugiňácká nabídka co jsem kdy dostal...
Ja sem v tehle akci koupil tremolator , devil loc a echoboy jr. Ten sem po sleze upgradoval na Echoboy. A jsem konkretne z tohodle pluginu uplne unesenej. Jak komplexni a zaroven snadno ovladatelnej je. Tech typu charakteru. Rhytm funkce.. zkousel sem kombinaci v abletonu s autofiltrem a lezou z toho top dub tech veci. Rozhodne si v nejaky dalsi akci dokoupim dalsi a nebo rovnou celej balik, jelikoz ta kvalita je uzasna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk