nezkusil sem ani 1čku - ale tohle vypadá fakt super..
Spectrasonics Omnisphere 2
Spectrasonics Omnisphere 2
http://www.musicradar.com/news/tech/nam ... nth-614688

Re: Spectrasonics Omnisphere 2
"Audio Import - Use your own audio file as a soundsource in Omnisphere"
No konecne, tohle tam dost citelne chybelo.
No konecne, tohle tam dost citelne chybelo.
-
invisible_E
tak dobre som sa uz dlho nezasmial
ja ze co je s Ericom nejakk nam pochudol omladol.. a potom to prislo: 10 000 presets, tic-tac glass Fx, RADIOACTIVE CAVE IN EASTERN EUROPE!!!!
hahahahaaaa
no on zhubnul podle me takovejch 100 liber a chodi na solarko. ale nejsem presvedcenej, ze vypada zdravejsi a mladsi...
sorry za ot
sorry za ot
Fajn video a hlavně luxusní zvuky Omnisphere.. už jednička byla velice inspirativní nástroj... 
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Tak to su skvele spravy. Zatial som lepsi VST nastroj nenasiel ... samozrejme pre tych co maju radi elektroniku.
Som zvedavy kolko GB to zozerie a hlavne ako to bude s RAM v PC lebo uz terajsi zozere vela.
Prechod s Atmosphere na Omnisphere vyrazne zatazil PC.
Som zvedavy kolko GB to zozerie a hlavne ako to bude s RAM v PC lebo uz terajsi zozere vela.
Prechod s Atmosphere na Omnisphere vyrazne zatazil PC.
uz jednika byla unikatni a v2 vypada opravdu skvele.
Ja si v zivote kupim este jeden Kurzweil a jednu Omnisferu .... a potom sa uz len odstahujem na Madagaskar a budem chovat kozy a hulit travu...
Ten sound je fantasticky
Keby Omnisfera bola auto, stala by 40 000€ a tito chlapci by boli tazki miliardari....
Ten sound je fantasticky
Nó pěkný! Dlouho uvažuji, že si koupím od Izotope Iris, ale když se budou dát importovat vlastní zvuky, tak asi spíš půjdu do upgrade Omnispheru. Zase na druhou stranu by mě zajímalo, jak budou mít řešený to, když by si člověk chtěl udělat vlastní zvuky/banky (import pouze vlastních zvuků a následná editace v Omnispheru) a dál je distribuovat. Já vlastně ani nevím jestli to jde u Iris 
Ale jinak zvuk Omnispheru samozřejmě super! A velikost na disku by mě taky zajímala, vzhledem k tomu, že se mi nikdy nepodařilo (a že jsem se s tím několikrát sral) nainstalovat zvuky do jiného disku, než C.
Ale jinak zvuk Omnispheru samozřejmě super! A velikost na disku by mě taky zajímala, vzhledem k tomu, že se mi nikdy nepodařilo (a že jsem se s tím několikrát sral) nainstalovat zvuky do jiného disku, než C.
@Dreamgate: Pokud si vzpominam tak by ti melo instalacni menu nabidnout kam zvukove banky nainstalovat. Pokud je mas jiz nainstalovane tak je prekopiruj na ex.HD tam vytvor "Alias" toho poradace a ten pak presun tam kde byl puvodni poradac se zvuky. Nyni mas zvuky na ex.HD a na puvodnim miste jen pritupove cesty (alias poradac) ktery ma jen par kb. Nevim jak se jmenuje a jak vytvorit alias poradac na PC tam se to bude jmenovat asi jinak ale takhle to funguje na MAC a verim ze to pujde i na PC.
A to už je k mání nebo to zatím jen ohlašují že to někdy bude ?
Uvidíme - jestli to směřují k ještě více syntetickým umělým zvukům než doted anebo tam budou i jemnější, přirozenější idyličtějí pady ... (které mi tam dost chybí, resp. jsem tam ještě žádný nenašel
A pořád mám nedostižný vzor u těch pár rejstříků svého starého Rolanda XP-50 ...
To jsem právě takhle dělal, tak jak to píšou v manuálu i u nich na netu a prostě nic. Zkusil jsem raději všechno odinstalovat a znovu nainstalovat a nic. Zkusil jsem to i po nainstalování dodatečně s tím aliasem a taky a nic. Zkusil jsem to i s odstupem času (2 roky) , jestli něco nedělám/nechápu blběStan píše:@Dreamgate: Pokud si vzpominam tak by ti melo instalacni menu nabidnout kam zvukove banky nainstalovat. Pokud je mas jiz nainstalovane tak je prekopiruj na ex.HD tam vytvor "Alias" toho poradace a ten pak presun tam kde byl puvodni poradac se zvuky. Nyni mas zvuky na ex.HD a na puvodnim miste jen pritupove cesty (alias poradac) ktery ma jen par kb. Nevim jak se jmenuje a jak vytvorit alias poradac na PC tam se to bude jmenovat asi jinak ale takhle to funguje na MAC a verim ze to pujde i na PC.
Zkus jeste jednu vec a to je vytvoreni vsech adresaru nad STEAM. To znamena kde je STEAM adresar ve kterym mas zvuky omnisphere umisten na tvym C disku. Je mozny ze to hleda celou cestu. Na PC by to melo byt Program files/aplikace/ omnisphrere/ STEM ci tak nejak, melo by to fungovat. Takze vytvor tyhle adresare a prekopiruj cely STEAM adresar do tehle adresarove cesty kterou jsi vytvoril na ex.HD. Pak po prekopirovani vytvor STEAM alias [na ex.HD]a ten hod na puvodni misto. Pak STEAM alias z ex.HD vymaz aby tam nebyly dve cesty. Jinak nevim. Ja mam tahle nahazeny banky Halion ci Superior ect. Kontakt nabizi vyber mista hned pri instalaci i kdyz se da snadno prehlidnout. Tak nevim jestli ji Omni ma taky ci ne.