SPL plug-ins !
Tak já bych si je taky nekoupil......... teda TD možná i jo, ten dělá zajímavý věci.................... ale Ranger ač pro mě nezní až tak špatně, tak mi vůbec nevyhovuje ovládání - malý okýnka a v něm ještě titěrnější táhla, abych si dal člověk před monitor lupu aby něco viděl 
Každopádně už mám staženo a jdu to testnout........ jestli to bude aspoň trochu užitečný, tak zadarmo tomu i nějakou mušku prominu

Každopádně už mám staženo a jdu to testnout........ jestli to bude aspoň trochu užitečný, tak zadarmo tomu i nějakou mušku prominu

-
- Profesionál
Chce to ilok?macceba píše:Našel jsem novinku na SPL........... FREE Ranger...... osekanej na 4 pevně dané pásma. Už to stahuju a uvidím, jestli to má smysl nebo nebo ne.
http://www.spl.info/software/download/
-
- Profesionál
O tom to ale neni ne? Důležitější je jak to hraje a zda-li se "toho" (ne)dá dosáhnout jinejma nástrojema. Digidesign Forte Suite má taky pekelně špatný gui, ale zato jsou to jedny z nejzajímavějších plug-ins, co jsem za poslední dobu slyšel...macceba píše:Ranger ač pro mě nezní až tak špatně, tak mi vůbec nevyhovuje ovládání
Naposledy upravil(a) Liquid Sound dne 02 dub 2009 10:51, celkem upraveno 1 x.
Liquid: ne nechce, ale uvidíš, já to už vyzkoušel a bohužel si nejsem jistej, jestli to má nějaký využití.......... je to fullranger a funkční pásma jsou vybraný pro ně dobře/pro nás špatně, ale to se asi dalo čekat
jsou to: 40, 150, 1K8, 16K, takže pro mě 1 a 4 na .ovno a vlastně zbejvaj jen 150 a 1K8.......... no škoda, kdyby dali třeba 90 a 10K, tak to bylo super, ale zase by si podřezávali větvičku.
jsou to: 40, 150, 1K8, 16K, takže pro mě 1 a 4 na .ovno a vlastně zbejvaj jen 150 a 1K8.......... no škoda, kdyby dali třeba 90 a 10K, tak to bylo super, ale zase by si podřezávali větvičku.
No já nevím, každej to má asi jinak položený, ale pro mě je funkčnost ovládání taky dost podstatná, zvlášť, pokud existujou i jiné možnosti výběru. Rozhodně nemusím mít nějaké superextra graficky vymazlené obrázky ala NomadFactory (navíc když grafika i těch SPL je fakt pěkná) co pak hrajou naprd (všem co se NF líbí, necht si řeknou, že to jest muj osobní názorO tom to ale neni ne? Důležitější je jak to hraje a zda-li se "toho" (ne)dá dosáhnout jinejma nástrojema. Digidesign Forte Suite má taky pekelně špatný gui, ale zato jsou to jedny z nejzajímavějších plug-ins, co jsem za poslední dobu slyšel...

Jinak s ForteSuite máš pravdu, ty mě byli protivný ještě víc než todle

-
- Profesionál
NomadFactory by měli spíš zamakat na zvuku než se dělat s fajnovejma gui...macceba píše:No já nevím, každej to má asi jinak položený, ale pro mě je funkčnost ovládání taky dost podstatná, zvlášť, pokud existujou i jiné možnosti výběru. Rozhodně nemusím mít nějaké superextra graficky vymazlené obrázky ala NomadFactory (navíc když grafika i těch SPL je fakt pěkná) co pak hrajou naprd (všem co se NF líbí, necht si řeknou, že to jest muj osobní názorO tom to ale neni ne? Důležitější je jak to hraje a zda-li se "toho" (ne)dá dosáhnout jinejma nástrojema. Digidesign Forte Suite má taky pekelně špatný gui, ale zato jsou to jedny z nejzajímavějších plug-ins, co jsem za poslední dobu slyšel...), ale nějaký základní "komfort" celkem vyžaduju.
Jinak s ForteSuite máš pravdu, ty mě byli protivný ještě víc než todle![]()