SPL plug-ins !

Ostatní audio software, obecná diskuse
macceba

Příspěvek od macceba »

Našel jsem novinku na SPL........... FREE Ranger...... osekanej na 4 pevně dané pásma. Už to stahuju a uvidím, jestli to má smysl nebo nebo ne.

http://www.spl.info/software/download/

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já jsem zatím vyzkoušel všechny dosavadní a žádný mě nějak zvlášť nezaujal (takových jsou spousty), a když kouknu na ceny, je to zajímavé ještě o něco méně ... Můj dojem ...

macceba

Příspěvek od macceba »

Tak já bych si je taky nekoupil......... teda TD možná i jo, ten dělá zajímavý věci.................... ale Ranger ač pro mě nezní až tak špatně, tak mi vůbec nevyhovuje ovládání - malý okýnka a v něm ještě titěrnější táhla, abych si dal člověk před monitor lupu aby něco viděl :)

Každopádně už mám staženo a jdu to testnout........ jestli to bude aspoň trochu užitečný, tak zadarmo tomu i nějakou mušku prominu :wink:

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

macceba píše:Našel jsem novinku na SPL........... FREE Ranger...... osekanej na 4 pevně dané pásma. Už to stahuju a uvidím, jestli to má smysl nebo nebo ne.

http://www.spl.info/software/download/
Chce to ilok?

Liquid Sound
Profesionál

macceba píše:Ranger ač pro mě nezní až tak špatně, tak mi vůbec nevyhovuje ovládání
O tom to ale neni ne? Důležitější je jak to hraje a zda-li se "toho" (ne)dá dosáhnout jinejma nástrojema. Digidesign Forte Suite má taky pekelně špatný gui, ale zato jsou to jedny z nejzajímavějších plug-ins, co jsem za poslední dobu slyšel...
Naposledy upravil(a) Liquid Sound dne 02 dub 2009 10:51, celkem upraveno 1 x.

macceba

Příspěvek od macceba »

Liquid: ne nechce, ale uvidíš, já to už vyzkoušel a bohužel si nejsem jistej, jestli to má nějaký využití.......... je to fullranger a funkční pásma jsou vybraný pro ně dobře/pro nás špatně, ale to se asi dalo čekat

jsou to: 40, 150, 1K8, 16K, takže pro mě 1 a 4 na .ovno a vlastně zbejvaj jen 150 a 1K8.......... no škoda, kdyby dali třeba 90 a 10K, tak to bylo super, ale zase by si podřezávali větvičku.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Na ty předchozí to iLok chtělo ...

macceba

Příspěvek od macceba »

O tom to ale neni ne? Důležitější je jak to hraje a zda-li se "toho" (ne)dá dosáhnout jinejma nástrojema. Digidesign Forte Suite má taky pekelně špatný gui, ale zato jsou to jedny z nejzajímavějších plug-ins, co jsem za poslední dobu slyšel...
No já nevím, každej to má asi jinak položený, ale pro mě je funkčnost ovládání taky dost podstatná, zvlášť, pokud existujou i jiné možnosti výběru. Rozhodně nemusím mít nějaké superextra graficky vymazlené obrázky ala NomadFactory (navíc když grafika i těch SPL je fakt pěkná) co pak hrajou naprd (všem co se NF líbí, necht si řeknou, že to jest muj osobní názor :D ), ale nějaký základní "komfort" celkem vyžaduju.

Jinak s ForteSuite máš pravdu, ty mě byli protivný ještě víc než todle :lol: :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ak je plugin free , je chujovina aby vyzadoval ilook ne ?

Liquid Sound
Profesionál

macceba píše:
No já nevím, každej to má asi jinak položený, ale pro mě je funkčnost ovládání taky dost podstatná, zvlášť, pokud existujou i jiné možnosti výběru. Rozhodně nemusím mít nějaké superextra graficky vymazlené obrázky ala NomadFactory (navíc když grafika i těch SPL je fakt pěkná) co pak hrajou naprd (všem co se NF líbí, necht si řeknou, že to jest muj osobní názor :D ), ale nějaký základní "komfort" celkem vyžaduju.

Jinak s ForteSuite máš pravdu, ty mě byli protivný ještě víc než todle :lol: :wink:
NomadFactory by měli spíš zamakat na zvuku než se dělat s fajnovejma gui... :) Jojo Forte Suite je fakt na hovno, ale ty výsledky mi za to kroucení těma pidikolečkama stojej. :)

Odpovědět