Standalone VSTi Host

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Standalone VSTi Host

Příspěvek od komasix » 12 lis 2010 10:06

Mám možná mylnou představu, ale neexistuje něco takovýho? Jednoduchá aplikace ve který se spustí instrument který není standalone ale pouze dll ? Výhoda by byla kromě jednoduchosti taky menší zátěž procesoru a nejspíš i nižší latence. A jak se vlastně řeší ne/standalone VSTi při živém hraní? Dík
komasix

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od kexik » 12 lis 2010 10:17

vst host
http://www.hermannseib.com/english/vsthost.htm
dokonca mas moznost tou druhou utilitou si s vsti urobit standalone .exe

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od komasix » 12 lis 2010 10:31

To je fantastický - Dík moc !

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od kexik » 12 lis 2010 10:41

tou druhou utilitou myslim savihost, pozeram ze medzitym herman navyrabal dalsie veci :)

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od James L. » 12 lis 2010 12:02

člověk si s tim může ladit presety aniž by musel zapínat DAW. Zajímavá věc.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od kexik » 12 lis 2010 14:40

da sa tym aj hrat live z vsti + vst fx... ma to 100 pozicii na rozne setupy nastroj +fx, ktore ide prepinat.

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od Milan » 12 lis 2010 16:30

www.audiffex.com - česká firma, která vyvíjí aplikace inTone, které jsou určeny a přizpůsobeny pro živé hraní s VSTi. Všeříkající video zde: http://www.disk.cz/disk/files/video/RTOlympicHQ.wmv

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od Pytkin » 12 lis 2010 23:33

Pripadni pozri FORTE http://www.brainspawn.com/

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od komasix » 12 lis 2010 23:49

je asi pouze trial...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Standalone VSTi Host

Příspěvek od Pytkin » 14 lis 2010 01:12

viem ze to Kachna napriklad pouziva na live ..

Odpovědět