Step sequencer VST

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
biscuit

Step sequencer VST

Příspěvek od biscuit »

prosim o tip na step sequencer, kterej by bezproblemove chodil v cubase. zkousel jsem ted po case eru v.1.33 myslim a vzpomnel si na to proc sla kdysi z compu ven. nehorazne se mi zpozduje a nevim jak si s tim poradit. pritom kdyz dam nahrat do midi stopy, je to temer ok. ale ja prave potrebuju step sequencer, ve kterym si ve fazi smycky s frazi hraju (alteruju noty a ruzny parametry) a midi ridi prave step sequencer.
idealni predstava je matrix z reasonu, jenze ten mi vira notama nenakrmi :(

a tak prosim, kdyz vas napadne neco co by mohlo byt pouzitelny, napiste to. prohledal jsem totiz snad celej web a nic s cim bych byl spokojenej nenasel. dik za kazdej tip. ocenim i zkusenosti z erou 2, popr. resenim problemu se synchronizaci.

kexik

Příspěvek od kexik »

fruity predsa... najlepsie nejaku prastaru verziu, 3.14 bola super stabilna... ide to ok

biscuit

Příspěvek od biscuit »

he? a jak ho naimplementuju do cubase? to je samostatny vst? sorry ale jsem ignorant pres fruity ;)

kexik

Příspěvek od kexik »

jo, ked instalujes fruity, pyta sa ta ci ho ma zaregistrovat ako vst a pyta sa na vst adresar. tiez funguje ako dx efekt a najnovsie aj ako rewire klient aj host.
len sa vo vst rezime chova troska zvlastne, nie ako typicky vst nastroj; prakticky od hosta prebera len midi a timing, inak je plne autonomny, takze ide pouzivat komplet interny mixak aj vsetko, ALE na druhu stranu umiestnenie sekvencie v case je plne nezavisle od timeline v cubase. proste to vyskusaj, nechce sa mi tu pisat cely manual.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dobre. diky

xunik

Příspěvek od xunik »

Mne to spojenie fruity + cubase nesmakuje, ale to je len moj subjekt. nazor...este otazocka - nema cubase 3 patterny?

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

ma ghost clipy... co je nieco ako patterny. cize zmenis nieco v jednej instancii a zmeni sa to vsade.

Odpovědět