SW REVERB ktery umi programchange

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

SW REVERB ktery umi programchange

Příspěvek od Ondra P. » 10 dub 2007 22:08

Hledam na live slusny SW reverb ktery umi programchange...
zatim sem na zadny nenarazil...
co reverby v powercore umeji programchange?
diky

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 11 dub 2007 11:13

halo halo? :)
Nevite nekdo jestli Powercore Reverby a vubec ostatni pluginy v powercore umi prepinat programy prez programchange?

Uživatelský avatar
macceba
Příspěvky: 251
Registrován: 26 led 2006 11:18

Příspěvek od macceba » 11 dub 2007 11:47

ekeaze: Jestli to chápu tak, že chceš automatizovat parametry pluginů tak, že se v jednom okamžiku přenastavý celý setup pluginu, tak to by mělo závisetn na aplikaci kterou používáš. Samotná plugina by měla jen korektně podporovat interface VST, RTAS, TDM, AU atd..... Jinak vlastní aplikace k téhle funkci přistupují dost rozdílně, třeba samplitude nemá/neměla tuhle funkci, ale dá se přiřadit efekt k regionu, takže se dá tímhle celkem elegantně obejít. Nuendo/Cubase má možnost automatizovat parametr Program.....( si to přesně nepamatuju) a třeba ProTools se automatizuje přes klávesové zkratky. Pro mě je to zrovna jedna z hodně důležitejcj věcí, co podle mě mají ProTools nejvychytanější. Samozřejmě funkční jsou asi všechny možnosti a záleží na osobním vkusu.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 11 dub 2007 12:35

dik.... bohuzel v abletonu sem to nenasel, takovou funkci kterou popisujes a cubase/neundo, protools na live asi nepouziju....

mam na mysli to abych mohl prepinat cely programy(presety) u reverbu, tak ze kdyz do nej vyslu midi program change tak prepne cely preset na jiny... je to vlaste stejny jak kdbych prepinal presety prez programchange u syntaku....
de mi o to ze mam livset (v abletonu) rozdeleny na ruzny casti (tracky) a ke kazdy casti (tracku) bych chtel mit uplne jiny nastaveni Reverbu a k tomu bych prave potreboval aby ten reverb umel prepnout program prez program change...
je to vlasten uplne stejny jako u HW efektu tam se daj presety prepinat taky prez program chnge...

Ale zatim u SW reverbu sem se stim nesetkal teda setkal ale ten reverb stal za hov... O powercore uvazuji tak i tak a jestli to ty pluginy tam umeji tak by to bylo supr...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 dub 2007 13:15

ale ten verb musi mit prirazenej nejakej midi kanal asi, ze jo? hele napada me princeton 2016 a waves pluginy.. ale jen strilim, vyzkouseny to nemam

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 11 dub 2007 13:33

dik zkusim... ale jinak nemusi byt prirazen k midi kanalu staci mit zvlast midi stopu ktera bude naroutovana do toho reverbu a tou to prepinat

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 dub 2007 22:18

no .. Ono ale vsetko to asi zalezi od aplikacie .. myslim ze to neni vec pluginu , ze by mal presety .. ale vec aplikacie ..

Sice to by chcelo odskusat .. ulozit v cubase daky preset a ci sa zjavi v inom programe v zozname presetov .. Otestujte dakto ..

Odpovědět